reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

@Kejcik jeszcze czekam na okres. Test biały. Zbiera mnie długo, chyba ostatni okres przed ivf będzie spektakularnie ciężki 😉
Miałam bardzo ciężki tydzień emocjonalnie. Wczoraj o mało nie pękłam w pracy. Chyba wszystko się nałożyło. Na szczęście mam zaplanowany fajny weekend i pon wolny 🙂
A no i zaczynam terapię. Chciałam wsparcia przed ivf, ale jednak postanowiłam w końcu odważyć się na więcej, jestem dda i czas zrobić z tym porządek :) więc na pewno będzie mnie tu dużo mniej, bo ten najbliższy czas do punkcji chcę skupić się tylko na sobie. Niezmiennie trzymam za Was kciuki🩷
Trzymaj się... Ja też długo czekałam na okres po pierwszej stymulacji i to ciągłe uczucie pms...
Koszmar
Ale okres nie różnił się zbytnio od standardowego, po prostu się spóźnił 😊

reklama
@Kejcik jeszcze czekam na okres. Test biały. Zbiera mnie długo, chyba ostatni okres przed ivf będzie spektakularnie ciężki 😉
Miałam bardzo ciężki tydzień emocjonalnie. Wczoraj o mało nie pękłam w pracy. Chyba wszystko się nałożyło. Na szczęście mam zaplanowany fajny weekend i pon wolny 🙂
A no i zaczynam terapię. Chciałam wsparcia przed ivf, ale jednak postanowiłam w końcu odważyć się na więcej, jestem dda i czas zrobić z tym porządek :) więc na pewno będzie mnie tu dużo mniej, bo ten najbliższy czas do punkcji chcę skupić się tylko na sobie. Niezmiennie trzymam za Was kciuki🩷
Dbaj o siebie i powodzenia w terapii ❤️

Afirmacja działa - Instagram już wie, że „jestem w ciąży” 😂

Załączniki

• IMG_7313.jpeg
    IMG_7313.jpeg
    51,3 KB · Wyświetleń: 82
reklama
Do góry