reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Jutro 150 przysiadów.
Jestem po 13h pracy, więc wybaczcie, ale nie mam już siły na wykresy i tabelki.
Jutro się postaram chociaż może być ciężko, bo jutro ważna premiera, więc gnamy po pracy do kina.

Generalnie rozkład przysiadów wygląda tak:
Zobacz załącznik 1549087
Więc jutro mamy dzień 19 :) Już blisko do końca :)
wybieracie róż czy czerń dzisiaj? 😁

reklama
@Kejcik jeszcze czekam na okres. Test biały. Zbiera mnie długo, chyba ostatni okres przed ivf będzie spektakularnie ciężki 😉
Miałam bardzo ciężki tydzień emocjonalnie. Wczoraj o mało nie pękłam w pracy. Chyba wszystko się nałożyło. Na szczęście mam zaplanowany fajny weekend i pon wolny 🙂
A no i zaczynam terapię. Chciałam wsparcia przed ivf, ale jednak postanowiłam w końcu odważyć się na więcej, jestem dda i czas zrobić z tym porządek :) więc na pewno będzie mnie tu dużo mniej, bo ten najbliższy czas do punkcji chcę skupić się tylko na sobie. Niezmiennie trzymam za Was kciuki🩷
a wiecie już kiedy zaczynacie procedurę?

Super, że planujesz czas dla siebie. Życzę Ci powodzenia i mocno trzymam za Ciebie kciuki 🤞

reklama
Do góry