reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

na Amazonie to babyplany 😁 tylko trzeba pamiętać że one mają 0rzeswit fabrycznej :)
Premom też. Ale jak się już je zna i widzialo się te cienie, wie się, że wieczorem musialby ten cień być różowawy i mocniejszy wieczorem, innych cudów nie ma. Dlatego ja w tym cyklu mam najtansze testeo, wystarczy. W razie kreski beta i tyle.

Ostatnia edycja:
reklama
Przed niepłodnością byłam pewna, że chce adoptować, nawet jakbym miała swoje dzieci, to chciałam też adoptować. Teraz nie mogę mieć swoich i chociaż w sercu adopcja jest dla mnie ok, ale nie potrafię żadnych kroków (z wygody) poczynić ku temu.

Ja znalazłam coś takiego:

1,60 za sztukę. I zastanawiam się czy nie zamówić. Z tym, że ja nie jestem wrażliwa na jakieś chujocienie. Dopóki kreska nie jest widoczna gołym okiem bez wątpliwości, nie robi na mnie wrażenia
o, dawaj, bierzemy, przetestujemy obie te testy i zrecenzujemy dziewczynom je z perspektywy tej, która nie widzi fabrycznych i tej, która fabryczną wszedzie wyczai 😁

Przed niepłodnością byłam pewna, że chce adoptować, nawet jakbym miała swoje dzieci, to chciałam też adoptować. Teraz nie mogę mieć swoich i chociaż w sercu adopcja jest dla mnie ok, ale nie potrafię żadnych kroków (z wygody) poczynić ku temu.
Najgorzej gdy chcesz takiemu dziecku nieba przychylić a ono tego nie doceni. Moja Mama ma 3 koleżanki, ktore zaadoptowały dzieci w wieku 7/8 lat i same kłopoty zaliczyły z tymi dziećmi jak dorosły.. niestety nie doceniły tego, ze dostaly szansę na normalną rodzinę.

reklama
Ja znalazłam coś takiego:

1,60 za sztukę. I zastanawiam się czy nie zamówić. Z tym, że ja nie jestem wrażliwa na jakieś chujocienie. Dopóki kreska nie jest widoczna gołym okiem bez wątpliwości, nie robi na mnie wrażenia
Mialam je, są ładnie szeroko zrobione, a nie chudziutkie jak niektore. Też miewałam na nich przebijchujki nic nie świadczące, ale nie jakieś mocno wyraźne.

Do góry