reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

na Amazonie to babyplany 😁 tylko trzeba pamiętać że one mają 0rzeswit fabrycznej :)
Premom też. Ale jak się już je zna i widzialo się te cienie, wie się, że wieczorem musialby ten cień być różowawy i mocniejszy wieczorem, innych cudów nie ma. Dlatego ja w tym cyklu mam najtansze testeo, wystarczy. W razie kreski beta i tyle.

Ostatnia edycja:
reklama
Przed niepłodnością byłam pewna, że chce adoptować, nawet jakbym miała swoje dzieci, to chciałam też adoptować. Teraz nie mogę mieć swoich i chociaż w sercu adopcja jest dla mnie ok, ale nie potrafię żadnych kroków (z wygody) poczynić ku temu.

Ja znalazłam coś takiego:

1,60 za sztukę. I zastanawiam się czy nie zamówić. Z tym, że ja nie jestem wrażliwa na jakieś chujocienie. Dopóki kreska nie jest widoczna gołym okiem bez wątpliwości, nie robi na mnie wrażenia
o, dawaj, bierzemy, przetestujemy obie te testy i zrecenzujemy dziewczynom je z perspektywy tej, która nie widzi fabrycznych i tej, która fabryczną wszedzie wyczai 😁

Przed niepłodnością byłam pewna, że chce adoptować, nawet jakbym miała swoje dzieci, to chciałam też adoptować. Teraz nie mogę mieć swoich i chociaż w sercu adopcja jest dla mnie ok, ale nie potrafię żadnych kroków (z wygody) poczynić ku temu.
Najgorzej gdy chcesz takiemu dziecku nieba przychylić a ono tego nie doceni. Moja Mama ma 3 koleżanki, ktore zaadoptowały dzieci w wieku 7/8 lat i same kłopoty zaliczyły z tymi dziećmi jak dorosły.. niestety nie doceniły tego, ze dostaly szansę na normalną rodzinę.

reklama
Ja znalazłam coś takiego:

1,60 za sztukę. I zastanawiam się czy nie zamówić. Z tym, że ja nie jestem wrażliwa na jakieś chujocienie. Dopóki kreska nie jest widoczna gołym okiem bez wątpliwości, nie robi na mnie wrażenia
Mialam je, są ładnie szeroko zrobione, a nie chudziutkie jak niektore. Też miewałam na nich przebijchujki nic nie świadczące, ale nie jakieś mocno wyraźne.

Do góry