reklama
Magdalena09
Fanka BB :)
widać, gratulacjeDziewczyny, chyba niepotrzebnie Wam tu zawracalam głowę
Miałam testować w czwartek, ale nie wytrzymałam. Dziś 27 dzień cyklu 11 dni po owulacji.
Czy Wy też widzicie ta blada kreseczkę ?
Panda91
Ja identycznie dziśa to prawda. Najgorzej jak się przebudze w nocy i wezmę telefon na chwilę do poczytania. I już po wszystkim. Udało mi się zasnąć koło 5 i wstałam 7:30
Avy
@LadyCaro rzuciła wyzwanie. Od tego momentu mamy do napisania jeszcze 50 stron! Łatwo nie będzie.
W związku z tym:
1. Jaka jest ostatnia rzecz jaką sfotografowałaś telefonem?
2. Co masz teraz w lodówce?
3. Jakie zwierzę byłoby dla Ciebie najbardziej przerażające gdyby mogło mówić?
Co myślicie o takim zestawie pytań pojebanych?
W związku z tym:
Avy
Nie pomogę. Mój chłop się śmieje, że jestem jak lalka - kładę się i zasypiam natychmiastJa po ciężkiej i nieprzespanej nocy, wiec mam temat tez do dyskusji: jakie macie rytuały wokół snu? Jak o niego dbacie? I jak radzicie sobie z bezsennością?
Magdalena09
mojemu jedna kostka masła mogłaby wystarczyć na pół rokuA mój mąż od 21 lat nie je ani masła ani margaryny
Kosinka94
Moderator
Pamiętaj, że jest jeszcze ławeczka i jak będziesz miała tylko chęć tu być, to towarzysz namA w temacie staraczkowym to nie wiem. Zostaję z Wami do końca miesiàca, bo bardzo Was kocham, a potem mam pauzę w oczekiwaniu na dawczynię. I ja już to sobie chwilowo w głowie poukładałam, ale nie wiem co będzie jutro, za tydzień, jak będę miała słabszy dzień. I nie wiem, czy ja będąc już na najwyższym poziomie desperacji jeszcze powinnam tu być. Z drugiej strony na wątkach o in vitro i in vitro z ak nie znam nikogo i czuję się tam dziwnie .
Ale czujecie, że mimo wszystko pamiętam, że trzeba nabijać posty i rozbijam odpowiedź na dwa…
AScarlett
Moderator
1. Testu ciążowego@LadyCaro rzuciła wyzwanie. Od tego momentu mamy do napisania jeszcze 50 stron! Łatwo nie będzie.
W związku z tym:
2. Bałagan
3. Wąż albo szczur. Same w sobie są obrzydliwe dla mnie, jakby mówiły to brrrr
Magdalena09
ja ogólnie nie mam problemów ze spaniem, śpię całą nockę bez przerw. Raz na jakiś czas się tylko zdarzy taka ciężka jak dziś. Rytuałów nie mam.Ja po ciężkiej i nieprzespanej nocy, wiec mam temat tez do dyskusji: jakie macie rytuały wokół snu? Jak o niego dbacie? I jak radzicie sobie z bezsennością?
reklama
Love_sun
Mi tezmojemu jedna kostka masła mogłaby wystarczyć na pół roku