reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Czy ktoś ma ochotę na wykres? :D
1689621734183.png

da się poprawić wyniki... no da się. My już mamy tych badań nasienia za sobą sporo i niestety zauważyłam tendencję, że to jest jebana loteria - raz leki, dieta, ruch - słabe, innym razem wyjebongo, piwko, grill - wyniki dobre. Nie mam siły się już nad tym wytrząchać... Ale tak, masz racje z tym, że może warto, ale ja tak nie mogę znieść myśli, że wywalam hajs w błoto i nic mi nie przyjdzie z tym. My nie mamy jakoś dużo kasy. Fajnie se żyjemy, tak, ale nie mamy nie wiadomo jakich oszczędności. I np dla nas taka procedura IVF byłaby obciążająca. Stać nas, ale nie bez uszczerbku. Dlatego tak przeliczam to wszystko...

no jakoś niedługo ma się umówić. Ma jeszcze do zrobienia krew, to w piątek, potem nasienie i lekarz.
Rozumiem, bo faktycznie kosztowo potrafi to wszystko wyrywać z butów. I też mnie szlag trafia gdy robimy kolejne, kosztowne badania z których czasem coś wynika, a czasem w ogóle nie. A przecież żyć trzeba i fajnie by bylo spokojnie się tym życiem cieszyć i z niego korzystać.

Fajnie, że macie kogoś takiego. Ja się wkurzam idąc do mojego, gdy po dwóch miesiącach od wizyty muszę opowiadać tą sama historie na początku, łącznie z tym, że jeden z jajników to on mi niemal w całości wyciął 🤦‍♀️
Ja swoją ostatnią ginekolog dobrze wspominam, porządny wywiad, dokumentacja, jak coś nie pamiętała to chwila moment w komputerze i już wszystko było jasne. Taka trochę chaotyczna, ale mi odpowiadała.
Wkurzało by mnie jak bym ciągle musiała wszystko powtarzać.

reklama
Do góry