Lwica1410
Fanka BB :)
Też tak mówiłam, jedni mają psy inni wolą dzieci.Ja miałam czas, że odpowiadałam że mamy psa i nam wystarczy albo że nie lubimy dzieci.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też tak mówiłam, jedni mają psy inni wolą dzieci.Ja miałam czas, że odpowiadałam że mamy psa i nam wystarczy albo że nie lubimy dzieci.
dobra, jutro przebijamy 4 lipca!!!Czy ktoś ma ochotę na wykres?
Zobacz załącznik 1547952
Rozumiem, bo faktycznie kosztowo potrafi to wszystko wyrywać z butów. I też mnie szlag trafia gdy robimy kolejne, kosztowne badania z których czasem coś wynika, a czasem w ogóle nie. A przecież żyć trzeba i fajnie by bylo spokojnie się tym życiem cieszyć i z niego korzystać.da się poprawić wyniki... no da się. My już mamy tych badań nasienia za sobą sporo i niestety zauważyłam tendencję, że to jest jebana loteria - raz leki, dieta, ruch - słabe, innym razem wyjebongo, piwko, grill - wyniki dobre. Nie mam siły się już nad tym wytrząchać... Ale tak, masz racje z tym, że może warto, ale ja tak nie mogę znieść myśli, że wywalam hajs w błoto i nic mi nie przyjdzie z tym. My nie mamy jakoś dużo kasy. Fajnie se żyjemy, tak, ale nie mamy nie wiadomo jakich oszczędności. I np dla nas taka procedura IVF byłaby obciążająca. Stać nas, ale nie bez uszczerbku. Dlatego tak przeliczam to wszystko...
no jakoś niedługo ma się umówić. Ma jeszcze do zrobienia krew, to w piątek, potem nasienie i lekarz.
Brzmi jak plandobra, jutro przebijamy 4 lipca!!!
a mogę dziś odpowiedzieć?Brzmi jak plan
Pytania na jutro: laysy czy crunchipsy, milka czy wedel, trampki czy szpilki, spodnie czy spódnica
Lays/ Walker , wedel, trampki, spódnica- a michałki z Wawelu ja dzisiaj się wyrwałamBrzmi jak plan
Pytania na jutro: laysy czy crunchipsy, milka czy wedel, trampki czy szpilki, spodnie czy spódnica
Ja swoją ostatnią ginekolog dobrze wspominam, porządny wywiad, dokumentacja, jak coś nie pamiętała to chwila moment w komputerze i już wszystko było jasne. Taka trochę chaotyczna, ale mi odpowiadała.Fajnie, że macie kogoś takiego. Ja się wkurzam idąc do mojego, gdy po dwóch miesiącach od wizyty muszę opowiadać tą sama historie na początku, łącznie z tym, że jeden z jajników to on mi niemal w całości wyciął
To miało być na jutro Jutro musisz napisać jeszcze raz, żeby nabić stronyLays/ Walker , wedel, trampki, spódnica- a michałki z Wawelu