anyżowa
Fanka BB :)
Napewno @nieznośne_poplątanieDodam, że 4 lipca napisałyśmy 535 postów!
Proponuję ustalić dyżury: kto na nocki pracuje niech pisze w nocy xD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Napewno @nieznośne_poplątanieDodam, że 4 lipca napisałyśmy 535 postów!
Proponuję ustalić dyżury: kto na nocki pracuje niech pisze w nocy xD
Możesz, ale tak jak anyżowe musisz jutro powtórzyća mogę dziś odpowiedzieć?
Ok, napiszę też jutroTo miało być na jutro Jutro musisz napisać jeszcze raz, żeby nabić strony
Dodatkowo odpowiedź na każde w osobnej wiadomości
Trzeba jej znaleźć kompankę do dyskusji
Ja się nie piszę, chociaż te 6- 7 h muszę spać w nocy. Trzeba zapytać kto jeszcze na nocki pracuje.Trzeba jej znaleźć kompankę do dyskusji
LaysyBrzmi jak plan
Pytania na jutro: laysy czy crunchipsy, milka czy wedel, trampki czy szpilki, spodnie czy spódnica
Napisz też jutro, nie zapomnij, choćby to miałabyć ostatnia wiadomość na forumLaysy
Milka
Trampki
Spodnie
JaCzy ktoś ma ochotę na wykres?
Zobacz załącznik 1547952
Wydawało się, że tak dlatego nadal do niego chodziłam. Jest o tyle Ok, ze mam jego prywatny numer i gdy dzieje się coś niepokojącego lub wątpliwego, w 98% przypadków telefon odbiera i odpowiada na moje wątpliwości lub pytania. Przy tym wszystkim jednak raczej nie kojarzy kim jestem, wiec nauczyłam się za każdym razem mu przypominać (chociaż small talk podczas badań również u nas działa)oj nie, to nie dla mnie coś takiego... no chyba, że to byłby serio mega kompetentny doktor