reklama
kicikocia
Fanka BB :)
wrobelmm
To całkiem ciekawy pomysł, muszę spróbować. Ja też uwielbiam lejące żółtko. I kogel mogel z żółtekno to ja mam dziwny gust do jajecznicy, bo ja wbijam jajka na patelnię tak, żeby nie rozwalić żółtek, ścinam sobie białko, potem wyłączam patelnię i rozwalam żółtko bo ja kocham lejące żółtko
Bolilol
trochę ratują Cię te frytki na pierwszym miejscu, ale tylko pod warunkiem, że nie powiesz, że masz na myśli majonez kieleckiMajonez, ketchup, musztarda, chrzan
Frytki , makaron, ryż, ziemniaki, kasza…. To co, na sierpniowe już mnie @Bolilol nie wpiszesz ?
LadyCaro
no ja takiego zupełnie surowego to się trochę boję jednak, chyba się łudzę, ze od ciepła patelni nie zarażę się salmonelląTo całkiem ciekawy pomysł, muszę spróbować. Ja też uwielbiam lejące żółtko. I kogel mogel z żółtek
LadyCaro
weź, już mój mąż jedzie Ci spuścić Winiarskie bęckitrochę ratują Cię te frytki na pierwszym miejscu, ale tylko pod warunkiem, że nie powiesz, że masz na myśli majonez kielecki
Cherry_Tomato
O jeny Dziekuuuję pięknie za pamięć
@AScarlett popłakiłam się (dziś dopiero 2 raz
Naturalnie tu bywam, już zaznaczałam, że z lipcem nabyłyście stalkerkę roku
Jup, baby tomato z 27,72 po 72h miał 155 i prog 35. Więc na razie nie kręcimy dram
@AScarlett popłakiłam się (dziś dopiero 2 raz
Naturalnie tu bywam, już zaznaczałam, że z lipcem nabyłyście stalkerkę roku
Jup, baby tomato z 27,72 po 72h miał 155 i prog 35. Więc na razie nie kręcimy dram
Brownie1992
Moderator
Ej ja lubię kieleckitrochę ratują Cię te frytki na pierwszym miejscu, ale tylko pod warunkiem, że nie powiesz, że masz na myśli majonez kielecki
Bolilol
majonez z musztardą i keczupemja chce dyskutować! Jakieś jeszcze wątpliwości co do gołąbków lub tym podobnych?
To uszereguj w kolejności od najlepszego do namniej lubianego:
Majonez, musztarda, chrzan, keczup
Kasza, ryż, makaron, ziemniaki
SŁUCHAM
Ziemniaki ziemniaki makaron makaron ziemniaki makaron, reszta nie istnieje
reklama
Bolilol
no majonez tylko winiaryweź, już mój mąż jedzie Ci spuścić Winiarskie bęcki