reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
ja chce dyskutować! Jakieś jeszcze wątpliwości co do gołąbków lub tym podobnych?
To uszereguj w kolejności od najlepszego do namniej lubianego:
Majonez, musztarda, chrzan, keczup
Kasza, ryż, makaron, ziemniaki
SŁUCHAM
Majonez, ketchup, musztarda, chrzan
Frytki :D, makaron, ryż, ziemniaki, kasza…. To co, na sierpniowe już mnie @Bolilol nie wpiszesz ? :(

a jak się zapatrujecie na to, że jest ogólny hejt na Shein za wyzysk pracowników i zanieczyszczanie środowiska? Myślałyście o tym?
Bo ja od czasu do czasu kupuję tam też, zwłaszcza jakieś wakacyjne ciuchy, ale bardzo dużo jest głosów takich jak napisałam wyżej.

a jak się zapatrujecie na to, że jest ogólny hejt na Shein za wyzysk pracowników i zanieczyszczanie środowiska? Myślałyście o tym?
Bo ja od czasu do czasu kupuję tam też, zwłaszcza jakieś wakacyjne ciuchy, ale bardzo dużo jest głosów takich jak napisałam wyżej.
W księgowości też jest wyzysk i nikt się nie przejmuje 🤣😆

reklama
Do góry