Brownie1992
Moderator
Dawaj fotyZaraz mi mężulek przyniesie paczkę z paczkomatu to będę przemierzać moje chińskie skarby
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dawaj fotyZaraz mi mężulek przyniesie paczkę z paczkomatu to będę przemierzać moje chińskie skarby
Gratulacje! Wiedzialam, ze Beta pozytywnaNie, najwieksza miałam 17 i to jiz był mój słaby przyrost.
Wiec tym razem MUSI być dobrze! I jaram się jak dzika progesteronem
Majonez, ketchup, musztarda, chrzanja chce dyskutować! Jakieś jeszcze wątpliwości co do gołąbków lub tym podobnych?
To uszereguj w kolejności od najlepszego do namniej lubianego:
Majonez, musztarda, chrzan, keczup
Kasza, ryż, makaron, ziemniaki
SŁUCHAM
W księgowości też jest wyzysk i nikt się nie przejmujea jak się zapatrujecie na to, że jest ogólny hejt na Shein za wyzysk pracowników i zanieczyszczanie środowiska? Myślałyście o tym?
Bo ja od czasu do czasu kupuję tam też, zwłaszcza jakieś wakacyjne ciuchy, ale bardzo dużo jest głosów takich jak napisałam wyżej.
1. Tylko ketchup lubięja chce dyskutować! Jakieś jeszcze wątpliwości co do gołąbków lub tym podobnych?
To uszereguj w kolejności od najlepszego do namniej lubianego:
Majonez, musztarda, chrzan, keczup
Kasza, ryż, makaron, ziemniaki
SŁUCHAM
Ja właśnie z „miasta” wróciłam i nadrabiamCo tu tak cicho? Gdzie są wszyscy?
Bez glutówdobra, a jajecznica: ścięta czy luźna
Let's make some STRON for @Kejcik