reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
a jak się zapatrujecie na to, że jest ogólny hejt na Shein za wyzysk pracowników i zanieczyszczanie środowiska? Myślałyście o tym?
Bo ja od czasu do czasu kupuję tam też, zwłaszcza jakieś wakacyjne ciuchy, ale bardzo dużo jest głosów takich jak napisałam wyżej.
ja w ogóle muszę przyznać, ze jakoś od początków pandemii ograniczyłam zakupy, mam sporo ubrań, a zauważyłam, ze i tak ciagle nosze to samo, zaczęłam zwracać tez uwagę na dobra jakosc( nie kupuje już raczej niczego z poliestru) i tym oto sposobem mój wybór w sklepach ogromnie się zmniejszył 😂 może to i dobrze nie tylko dla środowiska, ale dla mojego portfela również. I coraz mniej kupuje, ostatnio powiedziałam sobie, ze muszę trochę ubrań zużyć, dopiero kupię nowe .

muszę się zastanowić, czy chce kontynuowac nasze kolegowanie się.
Cry Baby Crying GIF

reklama
Do góry