Kejcik
Fanka BB :)
a ja nie rozróżniamEj ja lubię kielecki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja nie rozróżniamEj ja lubię kielecki
ja w ogóle muszę przyznać, ze jakoś od początków pandemii ograniczyłam zakupy, mam sporo ubrań, a zauważyłam, ze i tak ciagle nosze to samo, zaczęłam zwracać tez uwagę na dobra jakosc( nie kupuje już raczej niczego z poliestru) i tym oto sposobem mój wybór w sklepach ogromnie się zmniejszył może to i dobrze nie tylko dla środowiska, ale dla mojego portfela również. I coraz mniej kupuje, ostatnio powiedziałam sobie, ze muszę trochę ubrań zużyć, dopiero kupię nowe .a jak się zapatrujecie na to, że jest ogólny hejt na Shein za wyzysk pracowników i zanieczyszczanie środowiska? Myślałyście o tym?
Bo ja od czasu do czasu kupuję tam też, zwłaszcza jakieś wakacyjne ciuchy, ale bardzo dużo jest głosów takich jak napisałam wyżej.
najlepszego dla Ciebie i baby tomatoO jeny Dziekuuuję pięknie za pamięć
@AScarlett popłakiłam się (dziś dopiero 2 raz
Naturalnie tu bywam, już zaznaczałam, że z lipcem nabyłyście stalkerkę roku
Jup, baby tomato z 27,72 po 72h miał 155 i prog 35. Więc na razie nie kręcimy dram
a no właśnie, pochwalam, pochwalam, masz order majonezowy od mojego staregono majonez tylko winiary
muszę się zastanowić, czy chce kontynuowac nasze kolegowanie się.Ej ja lubię kielecki
Gdzie kupiłaś za 30 dychy? ebay?A polecałyście tutaj ostatnio te książki i wychaczylam używane (ale pani chyba ich nie czytała bo wyglądają jak nowe ) za 30€
Jak będę w polsce dokupię tę ósmą. Mam nadzieję że faktycznie mnie wciągną
muszę się zastanowić, czy chce kontynuowac nasze kolegowanie się.
oczywiście, że źle, trochę się nawet obraziłam, że w ogóle Ci przez myśl przeszlo, że mogę być fanką kieleckiego...