reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
a jak się zapatrujecie na to, że jest ogólny hejt na Shein za wyzysk pracowników i zanieczyszczanie środowiska? Myślałyście o tym?
Bo ja od czasu do czasu kupuję tam też, zwłaszcza jakieś wakacyjne ciuchy, ale bardzo dużo jest głosów takich jak napisałam wyżej.
ja w ogóle muszę przyznać, ze jakoś od początków pandemii ograniczyłam zakupy, mam sporo ubrań, a zauważyłam, ze i tak ciagle nosze to samo, zaczęłam zwracać tez uwagę na dobra jakosc( nie kupuje już raczej niczego z poliestru) i tym oto sposobem mój wybór w sklepach ogromnie się zmniejszył 😂 może to i dobrze nie tylko dla środowiska, ale dla mojego portfela również. I coraz mniej kupuje, ostatnio powiedziałam sobie, ze muszę trochę ubrań zużyć, dopiero kupię nowe .

muszę się zastanowić, czy chce kontynuowac nasze kolegowanie się.
Cry Baby Crying GIF

reklama
Do góry