Brownie1992
Moderator
Jestem, ale nikt nie chce ze mną dyskutowaćCo tu tak cicho? Gdzie są wszyscy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem, ale nikt nie chce ze mną dyskutowaćCo tu tak cicho? Gdzie są wszyscy?
ja chce dyskutować! Jakieś jeszcze wątpliwości co do gołąbków lub tym podobnych?Jestem, ale nikt nie chce ze mną dyskutować
Ketchup, majonez, musztarda, chrzanja chce dyskutować! Jakieś jeszcze wątpliwości co do gołąbków lub tym podobnych?
To uszereguj w kolejności od najlepszego do namniej lubianego:
Majonez, musztarda, chrzan, keczup
Kasza, ryż, makaron, ziemniaki
SŁUCHAM
ziemniaki, keczup, kasza, musztarda, chrzan, majonez, ryżja chce dyskutować! Jakieś jeszcze wątpliwości co do gołąbków lub tym podobnych?
To uszereguj w kolejności od najlepszego do namniej lubianego:
Majonez, musztarda, chrzan, keczup
Kasza, ryż, makaron, ziemniaki
SŁUCHAM
ale hola hola, nie mieszaj kategorii moja droga!ziemniaki, keczup, kasza, musztarda, chrzan, majonez, ryż
Ciągle te sraczkowe doświadczeniaPo tym jak spędziłam kiedyś kilka tygodni w Tajlandii, a tam podstawą diety był ryż plus dodatki (ryby, sosy, warzywa), miałam taki jego przesyt, że dostałam sraczki i od kilku lat raczej unikam ryżu stad znalazł się na ostatniej pozycji