reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Bylysmy oczywiście także w klubie potańczyć i powiem Wam, że byłam wkurzona bo mnóstwo facetów się kleiło do nas, tak nachalnie, nie rozumieli, że nie mam ochoty na żadne tance przytulance, w ogóle nie rozumiem jak można w klubie tańczyć „za ręce”, nie znoszę tego i ciagle musiałam kazać komuś spieprzac😬
Tez tego nie lubię, ale przez lata wypracowałam sobie taktykę uników od „lepkich rączek” 😂 Co ciekawe - obrączka w ogóle nie działa odstraszająco!

reklama
o ja też uwielbiam spacerować ☺️ w sobotę miałam wydreptane 12 tysięcy kroków już jakoś o 4 rano🤣 potem było tylko lepiej 😅 ale byłam w sandałkach i mam tak otarte stopy z każdej strony 😩 że wracałam do domu już na boso i teraz mam kłopocik bo jedyne buty jakie dzisiaj dałam radę założyć to japonki a w japonkach do biura to tak średnio 😬
No u mnie 12 tys to tak na spokojnie jak już się gdzieś wypuszczamy na weekend. 😃
Współczuję otartych stóp😒
Następnym razem może postawisz na wygodę 😁

ja mam sporo zmarszczek na czole, od dawna, ale w tamach walki z nimi nie licząc facejogi, zrobiłam sobie grzywkę 😆 na codzień jej „nie używam” czyli normalnie zaczesuję razem z resztą włosów (mam długie i najczęściej nosze rozpuszczone) a grzywkę układam tylko, kiedy zmarszczki przeszkadzają mi wybitnie lub mam pryszcz na czole🤣
Ja nie mam zmarszczek na czole, bo (taka ciekawostka) w ogóle nie potrafię marszczyć czoła 😂 nie wiem jakie mięśnie i w jaki sposób uruchomić, żeby to zrobić 🤷‍♀️ Za to mam trochę delikatnych zmarszczek przy oczach, od ciągłego uśmiechania się, ale te bardzo lubię 😁

o ja też uwielbiam spacerować ☺️ w sobotę miałam wydreptane 12 tysięcy kroków już jakoś o 4 rano🤣 potem było tylko lepiej 😅 ale byłam w sandałkach i mam tak otarte stopy z każdej strony 😩 że wracałam do domu już na boso i teraz mam kłopocik bo jedyne buty jakie dzisiaj dałam radę założyć to japonki a w japonkach do biura to tak średnio 😬
Hahaha miałam podobnie tydzień temu 😂

apropo wieku, to mam dla Was takiego memuszka:
1689508628209.png

I ja mając 32 lata dokładnie tak się czuję 😂

Tez tego nie lubię, ale przez lata wypracowałam sobie taktykę uników od „lepkich rączek” 😂 Co ciekawe - obrączka w ogóle nie działa odstraszająco!
potwierdzam, tak samo taktyka mojej bratowej, która zaproponowała - udawajmy lesbijki, przynosiła skutek odwrotny od zamierzonego 🤣

No u mnie 12 tys to tak na spokojnie jak już się gdzieś wypuszczamy na weekend. 😃
Współczuję otartych stóp😒
Następnym razem może postawisz na wygodę 😁
wiesz co te sandały normalnie są wygodne😅 ale jednak miałam je na nogach minimum 15 godzin, podczas których tańczyłam i przemierzałam kilometry, a od drinków i tego wszystkiego stopy mi na bank spuchły 😌 ogólnie mam problem ze stopami bo mam haluksy niestety i ciężko mi dobrać wygodne buty, które do tego byłyby ładne i maskowały co trzeba 😉 także takich sandałków mam 5 par- kazde w innym kolorze i to pierwszy taki numer w ich wykonaniu 😄

Ja mentalnie czuje się na 25 i czasem tez tyle mi dają - zazwyczaj stawiają na 25-29 (a ostatnio dobiłam do 35). Zdecydowanie mamy dobre geny 😁
Chyba tak, ja mam młodą buzie, kiedyś mi to przeszkadzało, że przy koleżankach w swoim wieku wyglądałam jak dzieciuch , teraz się z tego cieszę 😄
A mentalnie czuje się też tak na 25.

reklama
Do góry