reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Bylysmy oczywiście także w klubie potańczyć i powiem Wam, że byłam wkurzona bo mnóstwo facetów się kleiło do nas, tak nachalnie, nie rozumieli, że nie mam ochoty na żadne tance przytulance, w ogóle nie rozumiem jak można w klubie tańczyć „za ręce”, nie znoszę tego i ciagle musiałam kazać komuś spieprzac😬
Tez tego nie lubię, ale przez lata wypracowałam sobie taktykę uników od „lepkich rączek” 😂 Co ciekawe - obrączka w ogóle nie działa odstraszająco!

reklama
o ja też uwielbiam spacerować ☺️ w sobotę miałam wydreptane 12 tysięcy kroków już jakoś o 4 rano🤣 potem było tylko lepiej 😅 ale byłam w sandałkach i mam tak otarte stopy z każdej strony 😩 że wracałam do domu już na boso i teraz mam kłopocik bo jedyne buty jakie dzisiaj dałam radę założyć to japonki a w japonkach do biura to tak średnio 😬
No u mnie 12 tys to tak na spokojnie jak już się gdzieś wypuszczamy na weekend. 😃
Współczuję otartych stóp😒
Następnym razem może postawisz na wygodę 😁

ja mam sporo zmarszczek na czole, od dawna, ale w tamach walki z nimi nie licząc facejogi, zrobiłam sobie grzywkę 😆 na codzień jej „nie używam” czyli normalnie zaczesuję razem z resztą włosów (mam długie i najczęściej nosze rozpuszczone) a grzywkę układam tylko, kiedy zmarszczki przeszkadzają mi wybitnie lub mam pryszcz na czole🤣
Ja nie mam zmarszczek na czole, bo (taka ciekawostka) w ogóle nie potrafię marszczyć czoła 😂 nie wiem jakie mięśnie i w jaki sposób uruchomić, żeby to zrobić 🤷‍♀️ Za to mam trochę delikatnych zmarszczek przy oczach, od ciągłego uśmiechania się, ale te bardzo lubię 😁

o ja też uwielbiam spacerować ☺️ w sobotę miałam wydreptane 12 tysięcy kroków już jakoś o 4 rano🤣 potem było tylko lepiej 😅 ale byłam w sandałkach i mam tak otarte stopy z każdej strony 😩 że wracałam do domu już na boso i teraz mam kłopocik bo jedyne buty jakie dzisiaj dałam radę założyć to japonki a w japonkach do biura to tak średnio 😬
Hahaha miałam podobnie tydzień temu 😂

apropo wieku, to mam dla Was takiego memuszka:
1689508628209.png

I ja mając 32 lata dokładnie tak się czuję 😂

Tez tego nie lubię, ale przez lata wypracowałam sobie taktykę uników od „lepkich rączek” 😂 Co ciekawe - obrączka w ogóle nie działa odstraszająco!
potwierdzam, tak samo taktyka mojej bratowej, która zaproponowała - udawajmy lesbijki, przynosiła skutek odwrotny od zamierzonego 🤣

No u mnie 12 tys to tak na spokojnie jak już się gdzieś wypuszczamy na weekend. 😃
Współczuję otartych stóp😒
Następnym razem może postawisz na wygodę 😁
wiesz co te sandały normalnie są wygodne😅 ale jednak miałam je na nogach minimum 15 godzin, podczas których tańczyłam i przemierzałam kilometry, a od drinków i tego wszystkiego stopy mi na bank spuchły 😌 ogólnie mam problem ze stopami bo mam haluksy niestety i ciężko mi dobrać wygodne buty, które do tego byłyby ładne i maskowały co trzeba 😉 także takich sandałków mam 5 par- kazde w innym kolorze i to pierwszy taki numer w ich wykonaniu 😄

Ja mentalnie czuje się na 25 i czasem tez tyle mi dają - zazwyczaj stawiają na 25-29 (a ostatnio dobiłam do 35). Zdecydowanie mamy dobre geny 😁
Chyba tak, ja mam młodą buzie, kiedyś mi to przeszkadzało, że przy koleżankach w swoim wieku wyglądałam jak dzieciuch , teraz się z tego cieszę 😄
A mentalnie czuje się też tak na 25.

reklama
Do góry