reklama
Love_sun
Fanka BB :)
mentalnie to ja się czuje na 28. jeżu, człowiek inaczej patrzy na wiek..jak przekroczy czterdziestkęChyba tak, ja mam młodą buzie, kiedyś mi to przeszkadzało, że przy koleżankach w swoim wieku wyglądałam jak dzieciuch , teraz się z tego cieszę
A mentalnie czuje się też tak na 25.
Kosinka94
Moderator
Podziel się tym sposobem, bo ja odkąd jestem mężatką to jest, ale gorzej. Miałam nawet sytuację, że sąsiad do mnie wypisywał i później bałam się być w domu, był to czas gdy mąż dużo za granicą pracował. Jak tylko wrócił była granda.Tez tego nie lubię, ale przez lata wypracowałam sobie taktykę uników od „lepkich rączek” Co ciekawe - obrączka w ogóle nie działa odstraszająco!
Ostatnia edycja:
helianthus
Wspaniała kreseczka! Życzę powodzenia i trzymam kciuki!Mogę Wam zaspamowac? Wychodzę zaraz i się nie mogłam powstrzymać
Zobacz załącznik 1547420
Kejcik
W ogóle mój mąż musiał zostać eksmitowany na weekend żeby mi się tu dziewczyny nie czuły w żaden sposób ograniczone i skrępowane i pojechał do mojej mamy, gdzie spędza czas z moimi braćmi, i tak mu się tam podoba, że wcale mu do mnie nie śpieszno wracać a ja już tęsknie za nim ale w sumie tam na wsi może leżeć nad rzeką to co się będzie pchał do miasta, w ten skwar
wrobelmm
Moja mama już od 15 lat twierdzi, że ma 38 lat i tyle podaje gdy ktoś nieznajomy zapyta ją o wiek Muszę też przyznać, że jest niezła laską - cały czas aktywna i pełna energii, dzięki czemu faktycznie wyglada bardzo młodoJa pamietam jak miałam jakieś 13 lat i zapytałam mamy „mamo, kiedy przychodzi taki moment, że człowiek wie, że jest już dorosły i czuje się jak dorosły?”, a mama tak popatrzyła na mnie i mówi „nigdy” już wiem co miała wtedy na myśli
Kejcik
jeszcze co do wygody to bylysmy tak wygodnie ubrane, że nas nie wpuścili do jednego klubu selekcjonerka powiedziała do nas „drogie panie, wy tak wyglądacie bardziej popołudniowo, u nas jednak jest nieco bardziej elegancki styl, zapraszam kiedy indziej”No u mnie 12 tys to tak na spokojnie jak już się gdzieś wypuszczamy na weekend.
Współczuję otartych stóp
Następnym razem może postawisz na wygodę
wrobelmm
To ja nadal nie dorosłamTak samo nigdy nie mogłam zrozumieć taty i pytałam go „tato, czemu Ty pijesz to piwo?” A tata odpowiadał „bo lubię”. Teraz i to rozumiem do pewnych rzeczy trzeba po prostu dorosnąć
Kejcik
No i wspaniale! Moja tez zdecydowanie nie wyglada na swój wiek, długo tez ludzie ją odmładzali a ona przytakiwała, do momentu, aż im się przestało spinać, ze mama ma 36 lat a najstarszy syn 28Moja mama już od 15 lat twierdzi, że ma 38 lat i tyle podaje gdy ktoś nieznajomy zapyta ją o wiek Muszę też przyznać, że jest niezła laską - cały czas aktywna i pełna energii, dzięki czemu faktycznie wyglada bardzo młodo
reklama
anyżowa
Nie ta liga gościjeszcze co do wygody to bylysmy tak wygodnie ubrane, że nas nie wpuścili do jednego klubu selekcjonerka powiedziała do nas „drogie panie, wy tak wyglądacie bardziej popołudniowo, u nas jednak jest nieco bardziej elegancki styl, zapraszam kiedy indziej”
Skandal!
Na pewno nie było tak źle