reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Chyba tak, ja mam młodą buzie, kiedyś mi to przeszkadzało, że przy koleżankach w swoim wieku wyglądałam jak dzieciuch , teraz się z tego cieszę 😄
A mentalnie czuje się też tak na 25.
mentalnie to ja się czuje na 28. :) jeżu, człowiek inaczej patrzy na wiek..jak przekroczy czterdziestkę ;)

Tez tego nie lubię, ale przez lata wypracowałam sobie taktykę uników od „lepkich rączek” 😂 Co ciekawe - obrączka w ogóle nie działa odstraszająco!
Podziel się tym sposobem, bo ja odkąd jestem mężatką to jest, ale gorzej. Miałam nawet sytuację, że sąsiad do mnie wypisywał i później bałam się być w domu, był to czas gdy mąż dużo za granicą pracował. Jak tylko wrócił była granda.

Ostatnia edycja:
W ogóle mój mąż musiał zostać eksmitowany na weekend żeby mi się tu dziewczyny nie czuły w żaden sposób ograniczone i skrępowane 😅 i pojechał do mojej mamy, gdzie spędza czas z moimi braćmi, i tak mu się tam podoba, że wcale mu do mnie nie śpieszno wracać 😜 a ja już tęsknie za nim😄😄😁 ale w sumie tam na wsi może leżeć nad rzeką to co się będzie pchał do miasta, w ten skwar

Ja pamietam jak miałam jakieś 13 lat i zapytałam mamy „mamo, kiedy przychodzi taki moment, że człowiek wie, że jest już dorosły i czuje się jak dorosły?”, a mama tak popatrzyła na mnie i mówi „nigdy”🤣 już wiem co miała wtedy na myśli 😅
Moja mama już od 15 lat twierdzi, że ma 38 lat i tyle podaje gdy ktoś nieznajomy zapyta ją o wiek 😉 Muszę też przyznać, że jest niezła laską - cały czas aktywna i pełna energii, dzięki czemu faktycznie wyglada bardzo młodo ❤️

No u mnie 12 tys to tak na spokojnie jak już się gdzieś wypuszczamy na weekend. 😃
Współczuję otartych stóp😒
Następnym razem może postawisz na wygodę 😁
jeszcze co do wygody to bylysmy tak wygodnie ubrane, że nas nie wpuścili do jednego klubu 🤭 selekcjonerka powiedziała do nas „drogie panie, wy tak wyglądacie bardziej popołudniowo, u nas jednak jest nieco bardziej elegancki styl, zapraszam kiedy indziej”😆

Moja mama już od 15 lat twierdzi, że ma 38 lat i tyle podaje gdy ktoś nieznajomy zapyta ją o wiek 😉 Muszę też przyznać, że jest niezła laską - cały czas aktywna i pełna energii, dzięki czemu faktycznie wyglada bardzo młodo ❤️
No i wspaniale! Moja tez zdecydowanie nie wyglada na swój wiek, długo tez ludzie ją odmładzali a ona przytakiwała, do momentu, aż im się przestało spinać, ze mama ma 36 lat a najstarszy syn 28🤣

reklama
jeszcze co do wygody to bylysmy tak wygodnie ubrane, że nas nie wpuścili do jednego klubu 🤭 selekcjonerka powiedziała do nas „drogie panie, wy tak wyglądacie bardziej popołudniowo, u nas jednak jest nieco bardziej elegancki styl, zapraszam kiedy indziej”😆
Nie ta liga gości😄
Skandal! 😆😆
Na pewno nie było tak źle 😂

Do góry