reklama
Brownie1992
Moderator
Staram się na to patrzeć w najbardziej pozytywny sposób jaki mogę. Wszystko wyglądało cudownie i wspaniale piękna macica piękne jajniki, a teraz wiem, że na pewno tak nie jest. Mam wybranego lekarza do którego chce się umówić po weekendzie. Duża rolę gra dieta przeciwzapalna. Tutaj nie będę miala aż tak dużo do zrobienia bo poprawiliśmy nasze żywienie przy staraniach. A znow od czasu do czasu każdy ma ochotę na fastfooda więc też nie zamierzam się katować. No zobaczymy, nie wszystko na raz. Na razie muszę dojść do siebieMam nadzieję, że ból ustąpi, a apetyt na dniach wróci. Silna babka z Ciebie, więc wierzę, że weźmiesz wszystko na klatę niczym kolejną sztangę i mimo, że teraz pewnie masz wrażenie, że jesteś kilka kroków wstecz, to wykorzystasz to do rozbiegu w walce ze znanym już wrogiem.
koko.sanka
Fanka BB :)
Dzień dobry! U nas zapowiada się kolejny upalny dzień ja ogarniam mieszkanie, mąż pracuje przy domu, wczesnym popołudniem idziemy do kościoła na ślub mojej koleżanki z pracy wieczorem może jakiś grill, zobaczymy miłego dnia
koko.sanka
Powiem wam, że aktualny okres mnie zaskakuje zastosowałam w poprzednim cyklu parę rad z instagramowego profilu wiecejnizhormony i twierdzę, że moje poprzednie okresy były tragiczne i obfite kiedyś w 1,2 i czasem jeszcze 3 dniu brałam 2x po dwie tabletki: zazwyczaj ibuprofen i rozkurczową nospę, dopiero wtedy umiałam jakoś funkcjonować. Wczoraj jedna tabletka w pracy i teraz gdyby nie wymiany tamponów nie wiedziałabym, że mam okres także mam nadzieje, że moje hormony idą ku dobremu
Brownie1992
Moderator
A co wprowadziłaś?Powiem wam, że aktualny okres mnie zaskakuje zastosowałam w poprzednim cyklu parę rad z instagramowego profilu wiecejnizhormony i twierdzę, że moje poprzednie okresy były tragiczne i obfite kiedyś w 1,2 i czasem jeszcze 3 dniu brałam 2x po dwie tabletki: zazwyczaj ibuprofen i rozkurczową nospę, dopiero wtedy umiałam jakoś funkcjonować. Wczoraj jedna tabletka w pracy i teraz gdyby nie wymiany tamponów nie wiedziałabym, że mam okres także mam nadzieje, że moje hormony idą ku dobremu
Avy
Jakie macie plany na ten upalny weekend?
U nas iście nowoczesny podział obowiązków. Ja montuję lampy na podjeździe, a chłop pierze dywany Powinnam też trochę popracować zawodowo, ale póki co mi się nie chce. Jedziemy zaraz na zakupy do budomarketu. Także intensywny weekend się zapowiada.
A! Powiedziałam mojemu, że na długi weekend sierpniowy może jechać ze mną nad morze, ale będzie siedział sam
U nas iście nowoczesny podział obowiązków. Ja montuję lampy na podjeździe, a chłop pierze dywany Powinnam też trochę popracować zawodowo, ale póki co mi się nie chce. Jedziemy zaraz na zakupy do budomarketu. Także intensywny weekend się zapowiada.
A! Powiedziałam mojemu, że na długi weekend sierpniowy może jechać ze mną nad morze, ale będzie siedział sam
Wiola.G1234
synek z gorączką od wczoraj więc my w domku,mąż na budowie kończy układanie gresu na podłodze do końca lipca wynajmujemy mieszkanie więc zaraaz przeprowadzka na swoje w końcuJakie macie plany na ten upalny weekend?
JakaJaKaja
reklama
koko.sanka
Jem codziennie magnez przed snem. Na opakowaniu jest napisane, że powinno się przyjmować 2 tabletki, ale ja biorę jedną.A co wprowadziłaś?
To ten: Link do: Magnez wysoko wchłanialny (glicynian) - High Absorption Magnesium 100 mg (120 tab) Doctor's Best - sklep internetowy Enaturalnie.pl
No i po owulacji aż do okresu jem codziennie jedną surową marchewkę. Ja miałam dość dużo estrogenów, przez co robiły mi się polipy, a ona pomaga się ich pozbywać z organizmu
Tyle ze zmian, wcześniej brałam i nadal biorę fertistim i witaminę d3