reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Część 🙂 ja dzisiaj znów na pracy od samego rana. Aktualnie odchaczyłam przysiady (@Avy) i ogarniam dom, jeszcze czekają mnie zakupy oraz gotowanie dla mężczyzn pracujących. Wymyśliłam devolaye, ale nie wiem czy się wyrobie z wszystkim więc może zmienię koncepcje obiadu. Życzę wszystkim miłego dnia 🙂 jak będę mieć siły to zaglądnę tu jeszcze wieczorem 😉

reklama
Na razie nie nadrabiam ale muszę Wam napisać, że chociaż początkowo było miło to już mam dość, tego rozpływania się nad cudownymi dziećmi jakie wszystkie mają, „super mieć taką dziewczynkę”, a już na pewno tego co powiedziała moja siostra „och, może jednak winny twój stary mąż, ja tylko jeden strzał i od razu ciąża za każdym razem ” co nie jest prawdą ale nieważne 😡 chyba narzucę im takie tępo, ze za karę będą rzygac jutro wszystkie trzy 🤪😝
Mam nadzieję, że udało Ci się je zniszczyć alkoholem 😂

Dobry wieczór… u mnie z rana w pracy przyszła @… @Kejcik proszę o wpisanie kropelki 😬
@Brownie1992 ściskam i trzymam kciuki, żebyś znalazła lekarza, który wyciągnie Cię z tego cholerstwa 🤞🏻🩷
Ja dzisiaj byłam ostatni dzień w pracy przed urlopem- mam nadzieje, ze się wyrobiłam z wszystkich zaległości, chociaż mam taki dziwny niepokój w środku, że coś się wysypie jak mnie nie będzie 😂 tez tak macie? 😬
Jechałam dzisiaj do fryzjera i M pojechał ze mną- on w międzyczasie poszedł do galerii- oczywiście wrócił z nowym winylem- Queen’ów 😁
Padam na twarz, chyba niedługo pójdę spać 😓
Gdyby mój miał pojechać ze mną do fryzjera, to chyba by się okocił podczas czekania - mam takie włosy, ze ich farbowanie/rozjaśnianie zajmuje min. 4-6h 😂 Dlatego byłam u fryzjera ostatnio ponad dwa lata temu ;)
Szanuje wybór muzyczny 😁

W nocy brałam jeszcze ketonal bo dość mocno bolało. Teraz na razie jest spoko tylko apetyt marny 😊
Mam nadzieję, że ból ustąpi, a apetyt na dniach wróci. Silna babka z Ciebie, więc wierzę, że weźmiesz wszystko na klatę niczym kolejną sztangę i mimo, że teraz pewnie masz wrażenie, że jesteś kilka kroków wstecz, to wykorzystasz to do rozbiegu w walce ze znanym już wrogiem. 🤞

Ja jestem już porannym spacerze z krótka przebieżką 💪 Teraz szybkie śniadanie i idę się ogarniać na rodzinną imprezę (taką na 60 osób 🤦‍♀️). Trzymajcie kciuki, żebym ją przetrwała, bo to pierwsze spotkanie w takim gronie po poronieniu, a u nas wyjątkowo tym razem, większość wiedziała o ciąży.

reklama
Ja jestem już porannym spacerze z krótka przebieżką 💪 Teraz szybkie śniadanie i idę się ogarniać na rodzinną imprezę (taką na 60 osób 🤦‍♀️). Trzymajcie kciuki, żebym ją przetrwała, bo to pierwsze spotkanie w takim gronie po poronieniu, a u nas wyjątkowo tym razem, większość wiedziała o ciąży.
trzymam 🤞

Do góry