reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Dobry wieczór… u mnie z rana w pracy przyszła @… @Kejcik proszę o wpisanie kropelki 😬
@Brownie1992 ściskam i trzymam kciuki, żebyś znalazła lekarza, który wyciągnie Cię z tego cholerstwa 🤞🏻🩷
Ja dzisiaj byłam ostatni dzień w pracy przed urlopem- mam nadzieje, ze się wyrobiłam z wszystkich zaległości, chociaż mam taki dziwny niepokój w środku, że coś się wysypie jak mnie nie będzie 😂 tez tak macie? 😬
Jechałam dzisiaj do fryzjera i M pojechał ze mną- on w międzyczasie poszedł do galerii- oczywiście wrócił z nowym winylem- Queen’ów 😁
Padam na twarz, chyba niedługo pójdę spać 😓
Taaak, ja też się zawsze obawiam, że jak idę na urlop to o czymś zapomniałam 😄 ale ta radość kiedy już rano ostatniego dnia można ustawić autoresponder na mailu... 🤪

reklama
Screenshot_20230714-235946.png

Na razie nie nadrabiam ale muszę Wam napisać, że chociaż początkowo było miło to już mam dość, tego rozpływania się nad cudownymi dziećmi jakie wszystkie mają, „super mieć taką dziewczynkę”, a już na pewno tego co powiedziała moja siostra „och, może jednak winny twój stary mąż, ja tylko jeden strzał i od razu ciąża za każdym razem ” co nie jest prawdą ale nieważne 😡 chyba narzucę im takie tępo, ze za karę będą rzygac jutro wszystkie trzy 🤪😝
Poniekąd szacun za cierpliwość, jakbym ja słyszała takie komentarze to bym wstała i wyszła bez słowa, a reszcie kij w oko 🙂

Jeny a u mnie dzisiaj się rozpoczął 7 dzień po owu, pierwszy raz w życiu mam faktycznie wykres tempki, idealnie pokrywa się z turbo pikiem w 18dc 🙈 już tak korci żeby na coś nasikać, ale z drugiej strony czuje ze i tak nic z tego, wiec walczą we mnie dwa wilki - jeden chce mierzyć temperature aż do spadku na okres, a drugi już by nasikał na coś i żył z nadzieja ze jeszcze za wczesnie 🫣

Załączniki

• 7375FF79-5195-433A-93EE-4207E6CD64C9.jpeg
    7375FF79-5195-433A-93EE-4207E6CD64C9.jpeg
    56,9 KB · Wyświetleń: 44
reklama
Do góry