reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Ja się pytam: co to ma być?!
Zobacz załącznik 1547073
Season 4 Andy GIF by The Office
Wreszcie wykres 🤩

reklama
Ja pierdole, mózg ciało opuścił i zamiast bokiem to się pakujemy w miasto, a tu remont na remoncie.. jeszcze przed nami gabaryty jadą, chyba przęsła do mostu, kilka ciężarowek.

Proszę pamiętać, że jutro 110 przysiadów! :D I nie ma że weekend! Nie ma że boli! Kicać! 😆😆😆
Dog Exercise GIF
Mnie na samą myśl wszystko boli. Jak mi się nie uda rano zrobić, to potem ciężko. A tu jeszcze trochę drogi zostało do przejechania. Gdybym nie nadprogramowy postój już prawie byśmy byli.

reklama
Dobry wieczór… u mnie z rana w pracy przyszła @… @Kejcik proszę o wpisanie kropelki 😬
@Brownie1992 ściskam i trzymam kciuki, żebyś znalazła lekarza, który wyciągnie Cię z tego cholerstwa 🤞🏻🩷
Ja dzisiaj byłam ostatni dzień w pracy przed urlopem- mam nadzieje, ze się wyrobiłam z wszystkich zaległości, chociaż mam taki dziwny niepokój w środku, że coś się wysypie jak mnie nie będzie 😂 tez tak macie? 😬
Jechałam dzisiaj do fryzjera i M pojechał ze mną- on w międzyczasie poszedł do galerii- oczywiście wrócił z nowym winylem- Queen’ów 😁
Padam na twarz, chyba niedługo pójdę spać 😓

Do góry