reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
U mnie był długi relaks w wannie po dniu pełnym fizycznej pracy i to niezbyt lekkiej - jeszcze dorobię się bicków 😁

Tak, dzisiaj przerwa - jedno szczęście :D

Z filmami / serialami też tak czasami mam. Albo jak mój chłop mi włącza kapitana Bombę 🤣
Moje oczekiwania na film dobiegają końca! Wreszcie za tydzień Oppenheimer :D
Wczoraj włączyłam trailer mojemu, a jego reakcja:
- i ty chcesz na to iść?
- no tak
- ale dla filmu czy dla aktora?
- no dla filmu... 🤐
Właśnie przyszła doktor. Endometrioza bardzo dużo ognisk zapalnych. 😭 Polipów nie było drożność do powtórzenia bo kontrast nie chciał przejść.
Bardzo mi przykro. Mam nadzieję, że trafisz na lekarza, który Ci pomoże.
Mogę opowiedzieć o lewatywie 🤣
Ja lubię robić lewatywy. :D Lata temu jeszcze na praktykach musiałam ogolić jajka i zrobić lewatywę (jedną z pierwszych w swojej karierze) pacjentowi przed zabiegiem. Taki miły, grzeczny, sympatyczny. A potem okazało się, że to mąż takiej nauczycielki z liceum, która była u nas na zastępstwie i dosłownie się na mnie uwzięła. No kawał chu*ja z baby! Jak mnie zobaczyła przy swoim mężu, to myślałam, że zejdzie na zawał. 😅

Wczoraj włączyłam trailer mojemu, a jego reakcja:
- i ty chcesz na to iść?
- no tak
- ale dla filmu czy dla aktora?
- no dla filmu... 🤐

Bardzo mi przykro. Mam nadzieję, że trafisz na lekarza, który Ci pomoże.

Ja lubię robić lewatywy. :D Lata temu jeszcze na praktykach musiałam ogolić jajka i zrobić lewatywę (jedną z pierwszych w swojej karierze) pacjentowi przed zabiegiem. Taki miły, grzeczny, sympatyczny. A potem okazało się, że to mąż takiej nauczycielki z liceum, która była u nas na zastępstwie i dosłownie się na mnie uwzięła. No kawał chu*ja z baby! Jak mnie zobaczyła przy swoim mężu, to myślałam, że zejdzie na zawał. 😅
Świadoma swoich poczynań była 😂

Zgadnijcie kto wysiurał dzisiaj peak'a, jest wyrąbany po pracy, zaczął dziś urlop i zastanawia się gdzie podziało się libido sprzed kilku lat. 🤪

Raise Hand GIF by Nick Jonas

reklama
Do góry