AScarlett
Moderator
Ja nie bo mój pojechal na weekendową górska wyrypęMiałyśmy 500 stron nabić a poszły trzonowac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie bo mój pojechal na weekendową górska wyrypęMiałyśmy 500 stron nabić a poszły trzonowac
PojebanyJa nie bo mój pojechal na weekendową górska wyrypę
biegam na orbitrekuMiałyśmy 500 stron nabić a poszły trzonowac
Wczoraj włączyłam trailer mojemu, a jego reakcja:Tak, dzisiaj przerwa - jedno szczęście
Z filmami / serialami też tak czasami mam. Albo jak mój chłop mi włącza kapitana Bombę
Moje oczekiwania na film dobiegają końca! Wreszcie za tydzień Oppenheimer
Bardzo mi przykro. Mam nadzieję, że trafisz na lekarza, który Ci pomoże.Właśnie przyszła doktor. Endometrioza bardzo dużo ognisk zapalnych. Polipów nie było drożność do powtórzenia bo kontrast nie chciał przejść.
Ja lubię robić lewatywy. Lata temu jeszcze na praktykach musiałam ogolić jajka i zrobić lewatywę (jedną z pierwszych w swojej karierze) pacjentowi przed zabiegiem. Taki miły, grzeczny, sympatyczny. A potem okazało się, że to mąż takiej nauczycielki z liceum, która była u nas na zastępstwie i dosłownie się na mnie uwzięła. No kawał chu*ja z baby! Jak mnie zobaczyła przy swoim mężu, to myślałam, że zejdzie na zawał.Mogę opowiedzieć o lewatywie
Świadoma swoich poczynań byłaWczoraj włączyłam trailer mojemu, a jego reakcja:
- i ty chcesz na to iść?
- no tak
- ale dla filmu czy dla aktora?
- no dla filmu...
Bardzo mi przykro. Mam nadzieję, że trafisz na lekarza, który Ci pomoże.
Ja lubię robić lewatywy. Lata temu jeszcze na praktykach musiałam ogolić jajka i zrobić lewatywę (jedną z pierwszych w swojej karierze) pacjentowi przed zabiegiem. Taki miły, grzeczny, sympatyczny. A potem okazało się, że to mąż takiej nauczycielki z liceum, która była u nas na zastępstwie i dosłownie się na mnie uwzięła. No kawał chu*ja z baby! Jak mnie zobaczyła przy swoim mężu, to myślałam, że zejdzie na zawał.
Pisali, że kobita umęczona ma być! Niestety ale znam to, człowiek już nie ma tej werwy co przed latyZgadnijcie kto wysiurał dzisiaj peak'a, jest wyrąbany po pracy, zaczął dziś urlop i zastanawia się gdzie podziało się libido sprzed kilku lat.