reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Dziewczyny, wpadam z zaskoczenia, bo ostatnio padam. Nie miałam czasu zaglądać. Obowiązki domowe, praca, do tego wrzuciłam siłownie i w ciągu tygodnia jeszcze sporo rzeczy się wydarzyło.
Ale przychodzę po poradę.
Mam wyniki na trombofilie. Mogę prosić o interpretacje, bo chyba potrzebuje potwierdzenia tego co myśle.
Zobacz załącznik 1546826
Masz dwie mutacje, podobne do moich różnica taka, że ja mam C677T.

reklama
Dziewczyny, wpadam z zaskoczenia, bo ostatnio padam. Nie miałam czasu zaglądać. Obowiązki domowe, praca, do tego wrzuciłam siłownie i w ciągu tygodnia jeszcze sporo rzeczy się wydarzyło.
Ale przychodzę po poradę.
Mam wyniki na trombofilie. Mogę prosić o interpretacje, bo chyba potrzebuje potwierdzenia tego co myśle.
Zobacz załącznik 1546826
PAI w homozygocie może odpowiadać za poronienia. Zapewne lekarz wprowadzi acard podczas starań i heparynę od pozytywnego testu

Masz dwie mutacje, podobne do moich różnica taka, że ja mam C677T.
Masz jakieś wdrożone leczenie?
PAI w homozygocie może odpowiadać za poronienia. Zapewne lekarz wprowadzi acard podczas starań i heparynę od pozytywnego testu
Tak myślałam. Popularna konfiguracja tutaj. Czy wiesz może czy na podstawie tego mogę mówić o trombofilii?

@Brownie1992 ja również jestem tu krótko wiec nie za bardzo cię znam ale strasznie mi przykro że usłyszałaś nie fajne wiadomości. Czy lekarz powiedział jaki ma plan działania czy coś ? Zostawiają cię w szpitalu na dłużej ?

Załączniki

• received_3589456498006761.gif
    received_3589456498006761.gif
    230,5 KB · Wyświetleń: 62
@Brownie1992 ja również jestem tu krótko wiec nie za bardzo cię znam ale strasznie mi przykro że usłyszałaś nie fajne wiadomości. Czy lekarz powiedział jaki ma plan działania czy coś ? Zostawiają cię w szpitalu na dłużej ?
Nie zostawiają bo w Mswia już mi nie pomogą. Usunęli co mogli, już mnie spionizowali więc po prostu wolę być w domu.

reklama
Tak myślałam. Popularna konfiguracja tutaj. Czy wiesz może czy na podstawie tego mogę mówić o trombofilii?
Nie zostałam wywołana, ale postanowiłam że się podzielę tym co ja usłyszałam. Ryzyko jest niskie przy tych mutacjach. Pani doktor tłumaczyła mi to tak, że istnieje ryzyko i tak jak u mnie mogą się robić takie mikro zakrzep, które odcinają odżywianie płodu. Mówiła też że sporo osób ma i nawet nie wie o tym, ale że ja mam za sobą dwa poronienia i takie wyniki to muszę zostać wspomagana.

Do góry