reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Dziewczyny, wpadam z zaskoczenia, bo ostatnio padam. Nie miałam czasu zaglądać. Obowiązki domowe, praca, do tego wrzuciłam siłownie i w ciągu tygodnia jeszcze sporo rzeczy się wydarzyło.
Ale przychodzę po poradę.
Mam wyniki na trombofilie. Mogę prosić o interpretacje, bo chyba potrzebuje potwierdzenia tego co myśle.
Zobacz załącznik 1546826
Masz dwie mutacje, podobne do moich różnica taka, że ja mam C677T.

reklama
Dziewczyny, wpadam z zaskoczenia, bo ostatnio padam. Nie miałam czasu zaglądać. Obowiązki domowe, praca, do tego wrzuciłam siłownie i w ciągu tygodnia jeszcze sporo rzeczy się wydarzyło.
Ale przychodzę po poradę.
Mam wyniki na trombofilie. Mogę prosić o interpretacje, bo chyba potrzebuje potwierdzenia tego co myśle.
Zobacz załącznik 1546826
PAI w homozygocie może odpowiadać za poronienia. Zapewne lekarz wprowadzi acard podczas starań i heparynę od pozytywnego testu

Masz dwie mutacje, podobne do moich różnica taka, że ja mam C677T.
Masz jakieś wdrożone leczenie?
PAI w homozygocie może odpowiadać za poronienia. Zapewne lekarz wprowadzi acard podczas starań i heparynę od pozytywnego testu
Tak myślałam. Popularna konfiguracja tutaj. Czy wiesz może czy na podstawie tego mogę mówić o trombofilii?

@Brownie1992 ja również jestem tu krótko wiec nie za bardzo cię znam ale strasznie mi przykro że usłyszałaś nie fajne wiadomości. Czy lekarz powiedział jaki ma plan działania czy coś ? Zostawiają cię w szpitalu na dłużej ?

Załączniki

• received_3589456498006761.gif
    received_3589456498006761.gif
    230,5 KB · Wyświetleń: 57
@Brownie1992 ja również jestem tu krótko wiec nie za bardzo cię znam ale strasznie mi przykro że usłyszałaś nie fajne wiadomości. Czy lekarz powiedział jaki ma plan działania czy coś ? Zostawiają cię w szpitalu na dłużej ?
Nie zostawiają bo w Mswia już mi nie pomogą. Usunęli co mogli, już mnie spionizowali więc po prostu wolę być w domu.

reklama
Tak myślałam. Popularna konfiguracja tutaj. Czy wiesz może czy na podstawie tego mogę mówić o trombofilii?
Nie zostałam wywołana, ale postanowiłam że się podzielę tym co ja usłyszałam. Ryzyko jest niskie przy tych mutacjach. Pani doktor tłumaczyła mi to tak, że istnieje ryzyko i tak jak u mnie mogą się robić takie mikro zakrzep, które odcinają odżywianie płodu. Mówiła też że sporo osób ma i nawet nie wie o tym, ale że ja mam za sobą dwa poronienia i takie wyniki to muszę zostać wspomagana.

Do góry