reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Dzięki Dziewczyny. Na razie muszę się ogarnąć bo jestem bliska ataku paniki.
pamiętaj, że nie jesteś sama. My tu z Tobą zawalczymy o Twojego bobaska. Jak odpoczniesz, nabierzesz sił, to stworzymy plan. A jak będzie plan, no to nie ma trzona we wsi, z planem przecież musi się udać jakoś poprawić sytuacje 🤷🏻‍♀️

Dziewczyny, wpadam z zaskoczenia, bo ostatnio padam. Nie miałam czasu zaglądać. Obowiązki domowe, praca, do tego wrzuciłam siłownie i w ciągu tygodnia jeszcze sporo rzeczy się wydarzyło.
Ale przychodzę po poradę.
Mam wyniki na trombofilie. Mogę prosić o interpretacje, bo chyba potrzebuje potwierdzenia tego co myśle.
IMG_8014.jpeg

@Brownie1992 jest mi cholernie przykro. Jeżeli potrzebujesz nazwiska lekarzy specjalizujących się w temacie endometriozy z całej Polski to służę. Moja przyjaciółka niestety choruje i jest ciężkim przypadkiem więc te najlepsze nazwiska nie są jej obce.
Chętnie przyjmę polecajki. Jeśli możesz mi podesłać na priv to będę wdzięczna. 😚 Najlepszy byłby Kraków

reklama
Do góry