reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

dzieen dobry dziewczyny, chciałam się tylko przywitać.. U mnie temperatury nie schodzą od tygodni poniżej 27 stopni..więc zaraz wybieram się na mały spacer plus zakupy..(ostatnio coś tez mało spaceruje) a potem zaginę w czeluściach kartonów w piwnicy :p :)

reklama
Właśnie przyszła doktor. Endometrioza bardzo dużo ognisk zapalnych. 😭 Polipów nie było drożność do powtórzenia bo kontrast nie chciał przejść.
O kurde ... Ty miałaś wcześniej drożność przecież? Tak się zatkaly?!
Endometrioza u ciebie podejrzewali?

Ściskam mocno 🫂🫂🫂 Wiem, że to nie na takie wiesci czekalas...

na tych clearblue jak masz usmiechnieta buzke, ktora nie miga to znaczy ze jest peak i ona sie tam przez 2 dni utrzymuje :)
nie wiem zrobiłam test mimo że był ten uśmieszek i po prostu odczytałam sama i wg mnie jest mocniejsza krecha a dwa paskowe ( wczoraj wieczorem i dziś rano ) tez jak by. Ale temperatura nie idzie w górę :( tj od 3 dni tak samo prawie 36.23, 36.24 i dziś 35.25 myślicie ze jest szansa ze strzeli w górę ?

Załączniki

• IMG_9966.jpeg
    IMG_9966.jpeg
    21,2 KB · Wyświetleń: 57
  • IMG_9965.jpeg
    IMG_9965.jpeg
    278,8 KB · Wyświetleń: 53
O kurde ... Ty miałaś wcześniej drożność przecież? Tak się zatkaly?!
Endometrioza u ciebie podejrzewali?

Ściskam mocno 🫂🫂🫂 Wiem, że to nie na takie wiesci czekalas...
Nikt nie podejrzewał nawet. To miała być formalność. Było podejrzenie polipa. I miałam na pewno jednego mięśniaka. Powiedziała, że jest dużo zrostów, ognisk endometriozy. Usunęła tyle ile mogła, ale pilnie do leczenia bo jest źle.

nie wiem zrobiłam test mimo że był ten uśmieszek i po prostu odczytałam sama i wg mnie jest mocniejsza krecha a dwa paskowe ( wczoraj wieczorem i dziś rano ) tez jak by. Ale temperatura nie idzie w górę :( tj od 3 dni tak samo prawie 36.23, 36.24 i dziś 35.25 myślicie ze jest szansa ze strzeli w górę ?
no dlatego ja tak średnio przepadam za tymi clearblue

Nikt nie podejrzewał nawet. To miała być formalność. Było podejrzenie polipa. I miałam na pewno jednego mięśniaka. Powiedziała, że jest dużo zrostów, ognisk endometriozy. Usunęła tyle ile mogła, ale pilnie do leczenia bo jest źle.
a miałaś jakieś objawy tej endometriozy? Matko, aż jestem w szoku... bardzo miu przykro :(

a miałaś jakieś objawy tej endometriozy? Matko, aż jestem w szoku... bardzo miu przykro :(
Nie licząc boleśniejszych miesiączek to nie. Właściwie jeden dzień mam taki mocniejszy. Ale czy to wyznacznik to nie wiem. Poza tym nic mi nie było. Nie wiem nie mogę dojść do siebie. Chcę już do domu

To straszne :( Bardzo mi przykro. Tak cholernie mocno.
Ale... może przez to, że jednak zdecydowałaś się na to... i odkryli... to może wyleczą? Nie chce słać jakiś tandetnych pocieszajek, ale może ta wiedza okaże się tę przełomową? Ściskam tak mocno jak potrafię

reklama
Musisz znaleźć ogarniętego lekarza od endometriozy I działać dalej jak się tylko podniesiesz. Na razie przetraw to.
Kurcze dalej nie wierze ze sie zatkaly w takim czasie... ta poprzednia drożność przecież chyba dość niedawno miałaś....

Do góry