reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

@Brownie1992 trzymam kciuki za dobre samopoczucie oraz żeby wyniki badania były takie, jakie chcesz 😘

@Avy dzisiaj przerwa od przysiadów?

Byłam wczoraj w kinie na indianie jonesie. Takiego shitu dawno nie widziałam, a oglądałam sharknado i inne tego typu badziewie. To było straszne, chowałam głowę między kolanami ze wstydu, że to oglądam. Nie wiem czy macie czasem coś takiego, że coś jest tak żenujące, że nie możecie na to patrzeć - no to właśnie to czułam 😅
ja tak miałam z The Office, ale tam ten efekt był zamierzony :D

reklama
Tak, dzisiaj przerwa - jedno szczęście :D

Z filmami / serialami też tak czasami mam. Albo jak mój chłop mi włącza kapitana Bombę 🤣
Moje oczekiwania na film dobiegają końca! Wreszcie za tydzień Oppenheimer :D
Taaak! Tez ide za tydzień na Oppenheimera i Barbie 🙈🤣 Takie combo 😜

@Brownie1992 trzymam kciuki za dobre wyniki i żebyś wyszła dziś do domu
Ja dziś od rana lekki dołek bo chyba kolejny cykl się nie uda :( temperatura nie wzrasta owulacyjne testy wczoraj już na High a w clearblue uśmiech ( musi być słoneczko na peak) a dziś paskowe low a clearblue się zaciął chyba się wczoraj bo ma uśmiech a nie wiem jak to zresetować bo przy włożeniu paska i tek jest uśmieszek a i teraz mam wrażenie ze to uśmiech z Mentalisty 🤦🏽‍♀️🤷🏽‍♀️

@Brownie1992 trzymam kciuki za dobre wyniki i żebyś wyszła dziś do domu
Ja dziś od rana lekki dołek bo chyba kolejny cykl się nie uda :( temperatura nie wzrasta owulacyjne testy wczoraj już na High a w clearblue uśmiech ( musi być słoneczko na peak) a dziś paskowe low a clearblue się zaciął chyba się wczoraj bo ma uśmiech a nie wiem jak to zresetować bo przy włożeniu paska i tek jest uśmieszek a i teraz mam wrażenie ze to uśmiech z Mentalisty 🤦🏽‍♀️🤷🏽‍♀️
na tych clearblue jak masz usmiechnieta buzke, ktora nie miga to znaczy ze jest peak i ona sie tam przez 2 dni utrzymuje :)

kurde to Stary był z moimi braćmi i mówili, ze całkiem spoko :D
Ja na to nie idę bo nie moje klimaty zupełnie
ja nie lubię takich filmów akcji, ale robię to dla męża 😅 i o ile tam dłużyzny, niepotrzebnie przeciągające się sceny, że ten ucieka, ten go goni (jak ktoś widział to John wick nowy i scena na rondzie albo ze schodami 🥱) jeszcze z reguły jestem w stanie przeżyć, to tu po prostu zaskoczyło mnie, że szłam na film akcji klasy jednak A, a skończyłam na wiecie, sharknado albo naziści kontra rekiny (nawet mam tytuł dla tego Indiany jonesa w stylu filmów klasy B😅). Nie spodziewałam się tego po prostu 😅

reklama
Do góry