Brownie1992
Moderator
Trochę boli, ale duża dawkę leków dostaje więc myślę, że w domu może gorzej boleć jak mnie już odłączą.mam nadzieję, że Cię wypuszczą! A po zabiegu nie boli Cię nic?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trochę boli, ale duża dawkę leków dostaje więc myślę, że w domu może gorzej boleć jak mnie już odłączą.mam nadzieję, że Cię wypuszczą! A po zabiegu nie boli Cię nic?
BTW, moje ciśnienie to nawet 80/40. Ale standardowo 90/50.A masz niskie ciśnienie z natury? Czy pierwszy raz takie zjawisko?
Pamiętam jak ja po zabiegu ( tym najmniej przyjemnym dla psychiki) obudziłam się i nade mną cała grupa lekarzy i pielęgniarek. Stali pilnowali aż się obudzę. Lekarz spytala, czy mam naturalnie niskie ciśnienie? Ja pokiwałam głową. Wtedy wyszli. Ale wystraszyłam się jak zobaczyłam te głowy nade mną.
Sucharki? Serio? Nie masz jakiejś czekolady schowanej w szafce?Jest pasionka
pewnie przepiszą Ci coś, żebyś mogła brać doraźnie po wyjściu ze szpitala, zerknij jak dostaniesz wypisTrochę boli, ale duża dawkę leków dostaje więc myślę, że w domu może gorzej boleć jak mnie już odłączą.
Mam raczej tendecje do niskiego, ale musiało być źle bo nawet aparat ciągle piszczałA masz niskie ciśnienie z natury? Czy pierwszy raz takie zjawisko?
Pamiętam jak ja po zabiegu ( tym najmniej przyjemnym dla psychiki) obudziłam się i nade mną cała grupa lekarzy i pielęgniarek. Stali pilnowali aż się obudzę. Lekarz spytala, czy mam naturalnie niskie ciśnienie? Ja pokiwałam głową. Wtedy wyszli. Ale wystraszyłam się jak zobaczyłam te głowy nade mną.
Mam krakersy, ale mi zajebali xdSucharki? Serio? Nie masz jakiejś czekolady schowanej w szafce?
U mnie było podobnie i cała aparatura monitorująca piszczała co 30 minut.A masz niskie ciśnienie z natury? Czy pierwszy raz takie zjawisko?
kurde to Stary był z moimi braćmi i mówili, ze całkiem spoko@Brownie1992 trzymam kciuki za dobre samopoczucie oraz żeby wyniki badania były takie, jakie chcesz
@Avy dzisiaj przerwa od przysiadów?
Byłam wczoraj w kinie na indianie jonesie. Takiego shitu dawno nie widziałam, a oglądałam sharknado i inne tego typu badziewie. To było straszne, chowałam głowę między kolanami ze wstydu, że to oglądam. Nie wiem czy macie czasem coś takiego, że coś jest tak żenujące, że nie możecie na to patrzeć - no to właśnie to czułam
Tak, dzisiaj przerwa - jedno szczęście@Brownie1992 trzymam kciuki za dobre samopoczucie oraz żeby wyniki badania były takie, jakie chcesz
@Avy dzisiaj przerwa od przysiadów?
Byłam wczoraj w kinie na indianie jonesie. Takiego shitu dawno nie widziałam, a oglądałam sharknado i inne tego typu badziewie. To było straszne, chowałam głowę między kolanami ze wstydu, że to oglądam. Nie wiem czy macie czasem coś takiego, że coś jest tak żenujące, że nie możecie na to patrzeć - no to właśnie to czułam