reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

U mnie dzis wyjątkowo praca w biurze, mało czasu na wszystko, próbowałam Was nadrabiać w wolnych chwilach, lekko nie było 😏 Po pracy spotkanie integracyjne. Jak wyszłam przed 6 z domu tak wróciłam o 22. Miałam się już poddać z przysiadami ale dałam radę! 💪 Wyniki proga za 8 dyszek nie są złe, więc aż tak mocno mnie już nie boli. Pierwszy raz robiłam 7dpo i miałam stresa.
Zwróc uwagę, że są inne jednostki - po przeliczeniu na 'normalne' to wychodzi niecałe 10 ng/ml. To jest spoko prog, ale nie jest jakiś wywalony w kosmos.

reklama
Ej @Brownie1992 a Ty już po śniadanku? Pochwal się co miałaś dobrego xD Dzisiaj wychodzisz do domu?
Jeszcze nic nie dawali więc nie wiem w sumie. Na razie mam chyba setną kroplówkę. Pielęgniarki cała noc do mnie goniły bo miałam mega niskie ciśnienie wiec się nie wyspałam.
Potem lekarz ma chodzić i będą próbowali mnie stawiać na nogi bo na razie leżę. Jak będę sama chodzić i wyniki z krwi będą dobre to wieczorem mogą mnie wypuścić.

Jeszcze nic nie dawali więc nie wiem w sumie. Na razie mam chyba setną kroplówkę. Pielęgniarki cała noc do mnie goniły bo miałam mega niskie ciśnienie wiec się nie wyspałam.
Potem lekarz ma chodzić i będą próbowali mnie stawiać na nogi bo na razie leżę. Jak będę sama chodzić i wyniki z krwi będą dobre to wieczorem mogą mnie wypuścić.
Biedna...
Trzymaj się tam! 🫂

Obu się udało na weekend do domu!

mam nadzieję, że Cię wypuszczą! A po zabiegu nie boli Cię nic?

Jest pasionka 🤣

Załączniki

• 20230714_083705.jpg
    20230714_083705.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 121
Dzielności życzę i żeby szybko minęło do wyjścia, <3

reklama
A masz niskie ciśnienie z natury? Czy pierwszy raz takie zjawisko?

Pamiętam jak ja po zabiegu ( tym najmniej przyjemnym dla psychiki) obudziłam się i nade mną cała grupa lekarzy i pielęgniarek. Stali pilnowali aż się obudzę. Lekarz spytala, czy mam naturalnie niskie ciśnienie? Ja pokiwałam głową. Wtedy wyszli. Ale wystraszyłam się jak zobaczyłam te głowy nade mną.

Do góry