reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Oo nie, odwyk od słodyczy to by było za dużo🙈 nie umiem żyć bez słodkiego, chociaż jak pół roku temu lekarz zabronił to kilka miesięcy ograniczyłam. W staraniach i tak mi to nie pomogło, wiec teraz normalnie podjadam jak mam chęć ;)
nawet nie mów. To jest mój największy problem... Wyniosłam to z domu i tak zostało. U nas zawsze tak było, że ciasteczko, czekoladka do kawy. Codziennie. 😒

To kto mnie będzie pilnował? 🤣

nawet nie mów. To jest mój największy problem... Wyniosłam to z domu i tak zostało. U nas zawsze tak było, że ciasteczko, czekoladka do kawy. Codziennie. 😒

To kto mnie będzie pilnował? 🤣
Mam jeden jedyny niezawodny sposób. Wywal wszystko co słodkie z domu i nie kupuj nic czego nie możesz zjeść. I nie chodź na zakupy z pustym żołądkiem. Znajdź sobie inne przekąski np. owoce, orzechy.

Oczywiście rozumiem ze dla każdej która zrobi cały challenge należy sie nagroda w postaci dwóch kresek w sierpniu. PRAWDA?!
Dla każdej, która zrobi cały challenge należy się nagroda
1. dyplom :D
2. brak wstydu na grupie, że się nie podołało :D
3. przejście do następnego poziomu wyzwania :D
Spośród wszystkich uczestników będą losowane nagrody dodatkowe w postaci dwóch kresek na teście. Organizator nie podaje ilości nagród dodatkowych. Będzie to niespodzianką :D
Jednocześnie przypominam, że ruch przy staraniach jest bardzo ważny, więc niniejszy challenge proszę traktować jako pro płodnościowy :D

Pupa to mój najsłabszy element, wiec tez powinnam dołączyć do wyzwania :) spróbuje. I tak nie znam innego sposobu na emocje niż ucieczka w sport… wiec zaraz zaczynam I dzień.

Powiem Wam, ze takiego dola zlapalam jednak :((( nienawidzę rozbudzać nadziei. Już widziałam wózek i spanie malucha na trawce. Widziałam swoje urodziny w których świętuje zamiast się smucić. Najchętniej również zaczęłabym invitro, ale ze do tanga trzeba dwojga…
chciałbym napisać coś, co podniesie Cię ma duchu ale najzwyczajniej w świecie nie wiem co by to mogło być 😔 przytulam mocno 🫶🏻🫶🏻🫶🏻

reklama
U mnie tendencja wzrostowa temperatury zobaczymy co przyniosą kolejne dni. We wtorek idę do gin zobaczymy co tam się zadziało 🥰.

Załączniki

• IMG_20230702_205234.jpg
    IMG_20230702_205234.jpg
    109,9 KB · Wyświetleń: 48
  • IMG_20230702_205259.jpg
    IMG_20230702_205259.jpg
    92,5 KB · Wyświetleń: 49
Ostatnia edycja:
Do góry