Brownie1992
Moderator
To co od jutra wszystkie wrzucamy to foteczki ?Powinnaś się cieszyć, bo to akurat pozytywne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To co od jutra wszystkie wrzucamy to foteczki ?Powinnaś się cieszyć, bo to akurat pozytywne
Oo nie, odwyk od słodyczy to by było za dużo nie umiem żyć bez słodkiego, chociaż jak pół roku temu lekarz zabronił to kilka miesięcy ograniczyłam. W staraniach i tak mi to nie pomogło, wiec teraz normalnie podjadam jak mam chęćEfekty przysiadów widać bardzo szybko. Kiedyś rekreacyjnie trzaskałam po 150 dziennie, dupa i uda były pierwsza klasa
To może ktoś jeszcze dołączy do odwyku od cukru i słodyczy?
Ja mojej dupy publicznie nie pokażęTo co od jutra wszystkie wrzucamy to foteczki ?
A kto mówił o zdjęciach dupy? Tobie to jedno w głowieJa mojej dupy publicznie nie pokażę
A czego niby zdjęcia przy robieniu przysiadów?A kto mówił o zdjęciach dupy? Tobie to jedno w głowie
A jak będziemy weryfikować czy nasza grupa przysiadowa zaliczyła trening?A czego niby zdjęcia przy robieniu przysiadów?
Myślałam, że sobie ufamy xD A jak tam chcecieA jak będziemy weryfikować czy nasza grupa przysiadowa zaliczyła trening?
Jaa !Super! To od jutra! Może ktoś jeszcze dołączy?
Ufaj, ale kontrolujMyślałam, że sobie ufamy xD A jak tam chcecie