reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Dziewczyny jestem tu nowa ale już wiem, że zostanę z wami ;) testowałam 10.12 i oto efekt po 5 latach starań. Schudłam od nowego roku ponad 30 kg I myślę, że to było główna zasługa;)
Nie chcę być niemiła ale nie zostaniesz 😅 tu jest wątek, gdzie testujemy, a po pozytywnym przechodzimy na wątki mamowe :) Uciekaj na mamusie, tam napewno zagrzejesz miejsce :) Ogromne gratulacje, to musi być szczęście po 5 latach :)

reklama
Życie tm żony/ partnerki takiego delikwenta jest bardzo uciążliwe 🫣
to fakt, mój mąż jest w ogóle wybredny. Ale ja nie dużo lepsza więc się dogadujemy. Ale ogólnie czasem mam problem co robić na te obiady. Zupy też zje bo zje, mięso to najlepiej filet z kurczaka z makaronem albo ryżem, udka pieczone już niekoniecznie. Oj ciężko jest nieraz 🙄

to fakt, mój mąż jest w ogóle wybredny. Ale ja nie dużo lepsza więc się dogadujemy. Ale ogólnie czasem mam problem co robić na te obiady. Zupy też zje bo zje, mięso to najlepiej filet z kurczaka z makaronem albo ryżem, udka pieczone już niekoniecznie. Oj ciężko jest nieraz 🙄
o kurde, to mój to cokolwiek mu nie dam to zje. Wiem mniej więcej co lubi, ale jak zrobię coś co mu średnio smakuje też zje 😅 ale też słyszałam, ze niektórzy faceci mają tak, ze muszą mieć codzień obiad na świeżo: swieżo zrobione mięso, ziemniaki. Ja mogę narobić kotletów na 3 dni i bedzie to jadł ze smakiem :D

Mój udek nie zje, skrzydełka z grila napawają go obrzydzeniem tak samo jak karkówka, on z miesa je tylko filet z kurczaka, filet z indyka, duszony schab suchutki, i kotelet schabowy bez żyłek🤷‍♀️

Nie chcę być niemiła ale nie zostaniesz 😅 tu jest wątek, gdzie testujemy, a po pozytywnym przechodzimy na wątki mamowe :) Uciekaj na mamusie, tam napewno zagrzejesz miejsce :) Ogromne gratulacje, to musi być szczęście po 5 latach :)
Testowałam 10.07 nie wiem skąd ta 12 się wzięła 🫣🫣🫣 dokładnie 2 dni temu:)

o kurde, to mój to cokolwiek mu nie dam to zje. Wiem mniej więcej co lubi, ale jak zrobię coś co mu średnio smakuje też zje 😅 ale też słyszałam, ze niektórzy faceci mają tak, ze muszą mieć codzień obiad na świeżo: swieżo zrobione mięso, ziemniaki. Ja mogę narobić kotletów na 3 dni i bedzie to jadł ze smakiem :D
Zazdroszcze, mój bardzo wybrzydza, a jedzenie 2 dni z rzedu tego samego- moge zapomnieć.

reklama
Do góry