reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Dziewczyny jestem tu nowa ale już wiem, że zostanę z wami ;) testowałam 10.12 i oto efekt po 5 latach starań. Schudłam od nowego roku ponad 30 kg I myślę, że to było główna zasługa;)
Nie chcę być niemiła ale nie zostaniesz 😅 tu jest wątek, gdzie testujemy, a po pozytywnym przechodzimy na wątki mamowe :) Uciekaj na mamusie, tam napewno zagrzejesz miejsce :) Ogromne gratulacje, to musi być szczęście po 5 latach :)

reklama
Życie tm żony/ partnerki takiego delikwenta jest bardzo uciążliwe 🫣
to fakt, mój mąż jest w ogóle wybredny. Ale ja nie dużo lepsza więc się dogadujemy. Ale ogólnie czasem mam problem co robić na te obiady. Zupy też zje bo zje, mięso to najlepiej filet z kurczaka z makaronem albo ryżem, udka pieczone już niekoniecznie. Oj ciężko jest nieraz 🙄

to fakt, mój mąż jest w ogóle wybredny. Ale ja nie dużo lepsza więc się dogadujemy. Ale ogólnie czasem mam problem co robić na te obiady. Zupy też zje bo zje, mięso to najlepiej filet z kurczaka z makaronem albo ryżem, udka pieczone już niekoniecznie. Oj ciężko jest nieraz 🙄
o kurde, to mój to cokolwiek mu nie dam to zje. Wiem mniej więcej co lubi, ale jak zrobię coś co mu średnio smakuje też zje 😅 ale też słyszałam, ze niektórzy faceci mają tak, ze muszą mieć codzień obiad na świeżo: swieżo zrobione mięso, ziemniaki. Ja mogę narobić kotletów na 3 dni i bedzie to jadł ze smakiem :D

Mój udek nie zje, skrzydełka z grila napawają go obrzydzeniem tak samo jak karkówka, on z miesa je tylko filet z kurczaka, filet z indyka, duszony schab suchutki, i kotelet schabowy bez żyłek🤷‍♀️

Nie chcę być niemiła ale nie zostaniesz 😅 tu jest wątek, gdzie testujemy, a po pozytywnym przechodzimy na wątki mamowe :) Uciekaj na mamusie, tam napewno zagrzejesz miejsce :) Ogromne gratulacje, to musi być szczęście po 5 latach :)
Testowałam 10.07 nie wiem skąd ta 12 się wzięła 🫣🫣🫣 dokładnie 2 dni temu:)

o kurde, to mój to cokolwiek mu nie dam to zje. Wiem mniej więcej co lubi, ale jak zrobię coś co mu średnio smakuje też zje 😅 ale też słyszałam, ze niektórzy faceci mają tak, ze muszą mieć codzień obiad na świeżo: swieżo zrobione mięso, ziemniaki. Ja mogę narobić kotletów na 3 dni i bedzie to jadł ze smakiem :D
Zazdroszcze, mój bardzo wybrzydza, a jedzenie 2 dni z rzedu tego samego- moge zapomnieć.

reklama
Do góry