reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
O to ja o jakimś alkoholu powiedziałam, że smakuje jak choinka :D ale nie pamiętam, który to był :D
No to mój mąż zawsze jak nie żywopłot , to choinka też się zdażało takie porównanie😅
On to raczej słaby pijak , a jak już pije to jacka danielsa z colą albo jakieś lajtowe piwko, ale dużo mu nie trzeba, żeby się nabombić😁

Ja tam wolę takie smakołyki. :D Owsianka z bananami i borówkami z własnego krzaczka. Opuchlizna sprawiła, że jednak noc spędzam w domu. Jedyny plus dnia dzisiejszego 😅.
IMG20230712195307.jpg

Ja tam wolę takie smakołyki. :D Owsianka z bananami i borówkami z własnego krzaczka. Opuchlizna sprawiła, że jednak noc spędzam w domu. Jedyny plus dnia dzisiejszego 😅.
Zobacz załącznik 1546293
Ja to jestem dziwna, bo lubie owsianke z samym mlekiem bez niczego (ani cukier ani sól), jak coś dodać to suszone morele i orzechy, najmniej lubię z bananem, ale zjem. Nie przepadam za ciepłym bananem.

U mnie jeszcze nie ma okresu, max jutro powinien się pojawić, już się nastawiłam a tu czekanie, wziełam zapasowe majty do pracy, co chwile sprawdzalam, czy to już , bo wilgotno mam i wkurza mnie takie coś.

Abstrachując, mąż mnie dzisiaj rozbawił, stwierdził, że może nam nie wychodzi, bo jesteśmy "za mało patologiczni" , że może zapyta o jakiś towar( zioło) , żeby mu ogarnąć ( tylko ogarnąć, nie palić) , , żeby wywołać ciąże - bo ostatnio jego kolega z pracy co lubi zajarać, opowiadał jak zbuchany spłodził córkę (ma syna chciał parkę) , także motywie odpuszczenia trwaj. 🥲
Oprócz palenia zioła , pali papierosy i piwkuje codziennie.

reklama
Do góry