reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
O to ja o jakimś alkoholu powiedziałam, że smakuje jak choinka :D ale nie pamiętam, który to był :D
No to mój mąż zawsze jak nie żywopłot , to choinka też się zdażało takie porównanie😅
On to raczej słaby pijak , a jak już pije to jacka danielsa z colą albo jakieś lajtowe piwko, ale dużo mu nie trzeba, żeby się nabombić😁

Ja tam wolę takie smakołyki. :D Owsianka z bananami i borówkami z własnego krzaczka. Opuchlizna sprawiła, że jednak noc spędzam w domu. Jedyny plus dnia dzisiejszego 😅.
IMG20230712195307.jpg

Ja tam wolę takie smakołyki. :D Owsianka z bananami i borówkami z własnego krzaczka. Opuchlizna sprawiła, że jednak noc spędzam w domu. Jedyny plus dnia dzisiejszego 😅.
Zobacz załącznik 1546293
Ja to jestem dziwna, bo lubie owsianke z samym mlekiem bez niczego (ani cukier ani sól), jak coś dodać to suszone morele i orzechy, najmniej lubię z bananem, ale zjem. Nie przepadam za ciepłym bananem.

U mnie jeszcze nie ma okresu, max jutro powinien się pojawić, już się nastawiłam a tu czekanie, wziełam zapasowe majty do pracy, co chwile sprawdzalam, czy to już , bo wilgotno mam i wkurza mnie takie coś.

Abstrachując, mąż mnie dzisiaj rozbawił, stwierdził, że może nam nie wychodzi, bo jesteśmy "za mało patologiczni" , że może zapyta o jakiś towar( zioło) , żeby mu ogarnąć ( tylko ogarnąć, nie palić) , , żeby wywołać ciąże - bo ostatnio jego kolega z pracy co lubi zajarać, opowiadał jak zbuchany spłodził córkę (ma syna chciał parkę) , także motywie odpuszczenia trwaj. 🥲
Oprócz palenia zioła , pali papierosy i piwkuje codziennie.

reklama
Do góry