królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Ja lubię wszystkie smaki martiniJak kolega czestował męża martini ziołowym, to też powiedział, że dzięki, bo wali żywopłotem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja lubię wszystkie smaki martiniJak kolega czestował męża martini ziołowym, to też powiedział, że dzięki, bo wali żywopłotem
podziwiam, bo ja nie znoszę obrabiać mięsa. Wycinam każdą żyłkę, tłuste, błony i ostatecznie niewiele mięsa zostaje. I ogólnie to mięso zawsze mi śmierdzi.Z góry przepraszam wszystkich wegetarian
No to mój mąż zawsze jak nie żywopłot , to choinka też się zdażało takie porównanieO to ja o jakimś alkoholu powiedziałam, że smakuje jak choinka ale nie pamiętam, który to był
Mój mąż ma tak samo, nic nie może być, jak cokolwiek nawet mikro żyłke wyczuje/zobaczy - nie zje.podziwiam, bo ja nie znoszę obrabiać mięsa. Wycinam każdą żyłkę, tłuste, błony i ostatecznie niewiele mięsa zostaje. I ogólnie to mięso zawsze mi śmierdzi.
Ja to jestem dziwna, bo lubie owsianke z samym mlekiem bez niczego (ani cukier ani sól), jak coś dodać to suszone morele i orzechy, najmniej lubię z bananem, ale zjem. Nie przepadam za ciepłym bananem.Ja tam wolę takie smakołyki. Owsianka z bananami i borówkami z własnego krzaczka. Opuchlizna sprawiła, że jednak noc spędzam w domu. Jedyny plus dnia dzisiejszego .
Zobacz załącznik 1546293
Tłuszcz jest nośnikiem smaku więc nie polecam się go pozywać całkowiciepodziwiam, bo ja nie znoszę obrabiać mięsa. Wycinam każdą żyłkę, tłuste, błony i ostatecznie niewiele mięsa zostaje. I ogólnie to mięso zawsze mi śmierdzi.
można powiedzieć, że Ty jesteś nawet trochę zobowiązana by pić gin z tonikiemGin z tonikiem i cytrynką +lód .
Mój mąż mówi : " jak możesz to pić?! To smakuje jak żywopłot"
ale smacznyDobrze wchodzi i jest podstępny.