anyżowa
Fanka BB :)
Dlaczego?można powiedzieć, że Ty jesteś nawet trochę zobowiązana by pić gin z tonikiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dlaczego?można powiedzieć, że Ty jesteś nawet trochę zobowiązana by pić gin z tonikiem
oliwa z oliwek nie wystarczy?Tłuszcz jest nośnikiem smaku więc nie polecam się go pozywać całkowicie
Dobrze kojarze że masz IO, stąd dieta?oliwa z oliwek nie wystarczy?
u nas to samo, wszystko co możliwe wycinamMój mąż ma tak samo, nic nie może być, jak cokolwiek nawet mikro żyłke wyczuje/zobaczy - nie zje.
Kiedy uświadamiam sobie, że z każdym rokiem robię się coraz starsza, ale w sumie u mnie to już tylko to że córka bardzo chce rodzeństwa. Aktualnie jest na wakacjach u nas moja siostra, są z tego samego roku i rozczulają mnie. Płakać mi się chce jak patrzę na nie. Najgorsze jest to że ma już prawie 5lat i nawet gdyby pojawiło się rodzeństwo, to przez okres dzieciństwa nie przejdą już na wspólnej zabawie bo będą na dwóch różnych etapachNegatywne testy ciazowe, okres, wkurzanie się i decyzja że rezygnuję ze starań - kiedy ten stan u Was mija i nabieracie sił na dalszą walkę?
Życie tm żony/ partnerki takiego delikwenta jest bardzo uciążliweu nas to samo, wszystko co możliwe wycinam
Taką też lubię. Śliwki, morele, rodzynki. Czasem jadałam na słono, ale to już dawno temu. Ja nie lubię dojrzałych bananów, tylko te zielone, a one jednak zupełnie inaczej smakują. Nie są tak przykro słodkie. Od tych dojrzałych to mi się aż dźwiga.Ja to jestem dziwna, bo lubie owsianke z samym mlekiem bez niczego (ani cukier ani sól), jak coś dodać to suszone morele i orzechy, najmniej lubię z bananem, ale zjem. Nie przepadam za ciepłym bananem.
Jeszcze dycham ...@Brownie1992 się nie odzywa... Zagłodzili ją w tym szpitalu czy co?