reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Negatywne testy ciazowe, okres, wkurzanie się i decyzja że rezygnuję ze starań - kiedy ten stan u Was mija i nabieracie sił na dalszą walkę?
Kiedy uświadamiam sobie, że z każdym rokiem robię się coraz starsza, ale w sumie u mnie to już tylko to że córka bardzo chce rodzeństwa. Aktualnie jest na wakacjach u nas moja siostra, są z tego samego roku i rozczulają mnie. Płakać mi się chce jak patrzę na nie. Najgorsze jest to że ma już prawie 5lat i nawet gdyby pojawiło się rodzeństwo, to przez okres dzieciństwa nie przejdą już na wspólnej zabawie bo będą na dwóch różnych etapach 😞

Ostatnia edycja:
To jak wstawiamy sowje żarcie to wstawiam moją sałatkę Cezar
358511324_826621479173997_4516337643963792772_n.jpg

Ja to jestem dziwna, bo lubie owsianke z samym mlekiem bez niczego (ani cukier ani sól), jak coś dodać to suszone morele i orzechy, najmniej lubię z bananem, ale zjem. Nie przepadam za ciepłym bananem.
Taką też lubię. Śliwki, morele, rodzynki. Czasem jadałam na słono, ale to już dawno temu. Ja nie lubię dojrzałych bananów, tylko te zielone, a one jednak zupełnie inaczej smakują. Nie są tak przykro słodkie. Od tych dojrzałych to mi się aż dźwiga.

reklama
Do góry