reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Negatywne testy ciazowe, okres, wkurzanie się i decyzja że rezygnuję ze starań - kiedy ten stan u Was mija i nabieracie sił na dalszą walkę?
Kiedy uświadamiam sobie, że z każdym rokiem robię się coraz starsza, ale w sumie u mnie to już tylko to że córka bardzo chce rodzeństwa. Aktualnie jest na wakacjach u nas moja siostra, są z tego samego roku i rozczulają mnie. Płakać mi się chce jak patrzę na nie. Najgorsze jest to że ma już prawie 5lat i nawet gdyby pojawiło się rodzeństwo, to przez okres dzieciństwa nie przejdą już na wspólnej zabawie bo będą na dwóch różnych etapach 😞

Ostatnia edycja:
To jak wstawiamy sowje żarcie to wstawiam moją sałatkę Cezar
358511324_826621479173997_4516337643963792772_n.jpg

Ja to jestem dziwna, bo lubie owsianke z samym mlekiem bez niczego (ani cukier ani sól), jak coś dodać to suszone morele i orzechy, najmniej lubię z bananem, ale zjem. Nie przepadam za ciepłym bananem.
Taką też lubię. Śliwki, morele, rodzynki. Czasem jadałam na słono, ale to już dawno temu. Ja nie lubię dojrzałych bananów, tylko te zielone, a one jednak zupełnie inaczej smakują. Nie są tak przykro słodkie. Od tych dojrzałych to mi się aż dźwiga.

reklama
Do góry