anyżowa
Fanka BB :)
Ale ładneZ góry przepraszam wszystkich wegetarian
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale ładneZ góry przepraszam wszystkich wegetarian
Dobrze wchodzi i jest podstępny.spróbuj a nie pożałujesz nalewasz wódkę (odpowiednią ilość )potem 3/4 soku bananowego i do tego 1/4 soku z czarnej porzeczki. Proporcje mogą być jakie kto woli. Ładnie się układa warstwami więc wygląd też ma super
Kurde ogarnełam prawieDajesz @anyżowe_love ! Jeszcze 6 stron
ja od kilku miesięcy nie nabrałamNegatywne testy ciazowe, okres, wkurzanie się i decyzja że rezygnuję ze starań - kiedy ten stan u Was mija i nabieracie sił na dalszą walkę?
W 1 dniu @ zaraz po zakupach z allegroNegatywne testy ciazowe, okres, wkurzanie się i decyzja że rezygnuję ze starań - kiedy ten stan u Was mija i nabieracie sił na dalszą walkę?
Ja jeszcze nie doszłam do tego stanu, chociaż ciut przed okresem a po negatywnym teście jest najgorzej.Negatywne testy ciazowe, okres, wkurzanie się i decyzja że rezygnuję ze starań - kiedy ten stan u Was mija i nabieracie sił na dalszą walkę?
Jak kolega czestował męża martini ziołowym, to też powiedział, że dzięki, bo wali żywopłotemU mnie balantaise z tonikiem, tylko i wyłącznie, ewentualnie martini.
A jeśli mowa o jedzeniu:
U mnie dzis zupka grzybowa z chlebkiem ziołowym.