reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Ostatnio pisałyście o hugo.
Ja ogólnie alkoholu nie ruszam. Jak już się od wielkiego dzwonu napiję to właśnie hugo. I jak w polsce opowiadam ze tutaj kosztuje butelka 1,19€ to nie chcą wierzyć. W polsce faktycznie przesadzają z ceną za niego

Dajesz @anyżowe_love ! Jeszcze 6 stron :D
Kurde ogarnełam prawie😄
Dzisiaj był szalony dzień, niezapowiedziany audyt, jutro też ma być , w pracy był młyn, ale wiadomka, forum to priorytet😎zjadłam , odczekałam chwilę , zrobiłam przysiady , także można odnotować. ✅
Zrobiłam je ze zdwojoną pieczołowitością, bo nie mam w tym tygodniu czasu na siłownie, bo kończę prace później niż normalnie o 1.5 h dłużej , wiec to moja jedyna aktywność plus normalne kroki.
W pracy zrobiłam dzisiaj 8 tysięcy.

U mnie balantaise z tonikiem, tylko i wyłącznie, ewentualnie martini.

A jeśli mowa o jedzeniu:
U mnie dzis zupka grzybowa z chlebkiem ziołowym.

Załączniki

• received_242649821893116.jpeg
    received_242649821893116.jpeg
    113,9 KB · Wyświetleń: 63
reklama
Do góry