Avy
Fanka BB :)
Łe tam, bo Wy nie znacie dobrej kiełbasy Taka homemade to w każdej postaci smakujeBiałej kiełbasy też nie lubię, ale taka grillowana mmm... Nie jadłam w tym roku jeszcze kiełby z gryla
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Łe tam, bo Wy nie znacie dobrej kiełbasy Taka homemade to w każdej postaci smakujeBiałej kiełbasy też nie lubię, ale taka grillowana mmm... Nie jadłam w tym roku jeszcze kiełby z gryla
a taka homemade ma jakieś rzceyz, których nie da się pogryźć?Łe tam, bo Wy nie znacie dobrej kiełbasy Taka homemade to w każdej postaci smakuje
Możesz mieć rację bo od kiedy natknęłam się na twarde chrząstki w Białej kupnej kiełbasie to od tamtego czasu nie tykam i barszczu białego/ żuru też bo jego zapach kojarzy mi się z tą kielbasąŁe tam, bo Wy nie znacie dobrej kiełbasy Taka homemade to w każdej postaci smakuje
Marakon z brokułem i cyckiem przepyszka! Ostatnio jadłam wersję z tuńczykiem zamiast cycka i nawet to było dobreJako, że mam tylko syfista kiełbasę, idę zjeść makaron z brokułami i cyckiem.
Coś Ty! Wszystko dokładnie wybrane, przebrane, posortowane. Dzielę mięso do kiełbasy na trzy frakcje: tłuste, mniej tłuste i chude i mielę odpowiednio. Nigdy nie ma żadnych chrząstek ani nic. Mięso też z dobrego źródła. W końcu robię dla siebie, więc musi być supera taka homemade ma jakieś rzceyz, których nie da się pogryźć?
Gin z tonikiem i cytrynką +lód .W temacie mojego gifa. Jaki jest wasz ulubiony drink albo drinki?
Moje w kolejności losowej: gin z tonikiem, mohito, aperolek
O to ja o jakimś alkoholu powiedziałam, że smakuje jak choinka ale nie pamiętam, który to byłGin z tonikiem i cytrynką +lód .
Mój mąż mówi : " jak możesz to pić?! To smakuje jak żywopłot"