Anezka11
Fanka BB :)
Dokładnie. Szpitale wybierają najtańsze firmy. I tym samym większość jedzenia ląduje w koszu. Czyli w sumie te pieniądzePrzetarg proszę Panią
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie. Szpitale wybierają najtańsze firmy. I tym samym większość jedzenia ląduje w koszu. Czyli w sumie te pieniądzePrzetarg proszę Panią
ja nie dostałam nigdy owocaCałkiem jak ja. Jeszcze rozgotowane jabłko raz dorzucili
Może i ja sprawdzę ich działanie w kolejnym cyklu - zobaczymy jak pójdzie teraz z owu bez wspomagania.Brałam gdy zaszłam w cp ale miovelia nac, teraz połączę oba nac + pro, każde wspomaga na swoj sposób.
Ja na patologii ciąży dostałam kiełbachę smażoną na cebuli ociekającą tłuszczem i kapustę kiszoną na obiad.Jak tak już o jedzeniu to po porodzie z pierwszym dzieckiem śniadanko
musiałabym być ostro nawalona, żeby to zjeśćJa na patologii ciąży dostałam kiełbachę smażoną na cebuli ociekającą tłuszczem i kapustę kiszoną na obiad.
Ale oficjalnie posiłek wydany. Kasa się zgadza. Więc czego się czepiać?Dokładnie. Szpitale wybierają najtańsze firmy. I tym samym większość jedzenia ląduje w koszu. Czyli w sumie te pieniądze