AScarlett
Moderator
Moze ma odwiedziny@Brownie1992 się nie odzywa... Zagłodzili ją w tym szpitalu czy co?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moze ma odwiedziny@Brownie1992 się nie odzywa... Zagłodzili ją w tym szpitalu czy co?
Może przedłużacza nie ma i prądu brakło?@Brownie1992 się nie odzywa... Zagłodzili ją w tym szpitalu czy co?
Kiełbasę z cebulką bym zjadła. Do tego kawałek papryki lub przecier pomidorowy.Ja na patologii ciąży dostałam kiełbachę smażoną na cebuli ociekającą tłuszczem i kapustę kiszoną na obiad.
Ja akurat bardzo nie lubię takiego tłustego jedzenia i za kiełbasami też nie przepadam, więc oddałam kiełbę sąsiadce.Kiełbasę z cebulką bym zjadła. Do tego kawałek papryki lub przecier pomidorowy.
Ja lubię. Chociaż luby kupił ostatnio taką kiełbasę, że ją z psami będzie jadł. Ja to lubię, albo usmażoną albo na surowo, tylko musi być dobra. Był czas, że kawałek kiełbasy i banan to było moje jedzenie całodzienneJa akurat bardzo nie lubię takiego tłustego jedzenia i za kiełbasami też nie przepadam, więc oddałam kiełbę sąsiadce.
ja najbardziej lubię z grilla, a taka z wody czy smażona zjem ale bez większego smaku.Ja nie przełknę kiełbasy z wody w sensie gotowanej, natomiast smażoną ok, grillowaną nawet zaraz będę jadła
Białej kiełbasy też nie lubię, ale taka grillowana mmm... Nie jadłam w tym roku jeszcze kiełby z grylaJa nie przełknę kiełbasy z wody w sensie gotowanej, natomiast smażoną ok, grillowaną nawet zaraz będę jadła