Avy
Fanka BB :)
Kalisz?możemy się spotkać w którymś mieście na K
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kalisz?możemy się spotkać w którymś mieście na K
I ja, jeśli mnie tam zechcecieJa zawsze chętna
a w której połowie sierpnia? Bo ja w pierwszej połowie mam urlop i pewnie będę jechać na kilka dni do tego ciut mniej nadmorskiego miasta na K, ale po drodze mam nadmorskie na K, to w jakiś dzień pn-pt (bo w weekend na tej ekspresowej masakra) bym mogła zajechaćMyślę że w nadmorskim na K będę na pewno jeśli tylko pojadę do domu
prawie, kilku liter brakujeKalisz?
A czemu ja mam zapierdzielać z 700 kmNo ale dlaczego to ja mam zapierdzielać 400km a nie Ty?
Gdzieś między 12-20 pewnie.a w której połowie sierpnia? Bo ja w pierwszej połowie mam urlop i pewnie będę jechać na kilka dni do tego ciut mniej nadmorskiego miasta na K, ale po drodze mam nadmorskie na K, to w jakiś dzień pn-pt (bo w weekend na tej ekspresowej masakra) bym mogła zajechać
Piszecie takim szyfrem, że zaraz się wyda kto jest noga z geografii xDGdzieś między 12-20 pewnie.
Będziemy się zgadywac jak coś w którymś K Mały albo duży Sz tez od biedy ujdzie
Cudny jest!Jaki szyfr
Możesz że mnąA czemu ja mam zapierdzielać z 700 km
Zgarniecie mnie po drodze?Możesz że mną