Brownie1992
Moderator
Dobrze, że nie nasze ulubione danie ...W temacie mojego gifa. Jaki jest wasz ulubiony drink albo drinki?
Moje w kolejności losowej: gin z tonikiem, mohito, aperolek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrze, że nie nasze ulubione danie ...W temacie mojego gifa. Jaki jest wasz ulubiony drink albo drinki?
Piona! Ja jestem zdecydowanie team gin z tonikiemW temacie mojego gifa. Jaki jest wasz ulubiony drink albo drinki?
Tylko mohito (aperolek okazyjnie)W temacie mojego gifa. Jaki jest wasz ulubiony drink albo drinki?
Ej a Ciebie nie mieli ciąć czy coś? Tak siedzisz cały dzień i się opierdalasz?Dobrze, że nie nasze ulubione danie ...
Wyłączając te, którym owu wypada ;DTo co, długi siepniowy weekend integracja w nadmorskim mieście na K?
no pisała przecie, że dzisiaj siedzi na kibluEj a Ciebie nie mieli ciąć czy coś? Tak siedzisz cały dzień i się opierdalasz?
Kurva daj spokój. Głodzą mnie tu i dają czopki naEj a Ciebie nie mieli ciąć czy coś? Tak siedzisz cały dzień i się opierdalasz?
do miast na K to chyba nawet pendolino maszJa z Waw dojadę wszędzie ;D Plusy mieszkania w centralnej Polsce ;D - chociaż te Szczeciny i inne takie na zachodnim morzu brzmią strasznie
Ale pomyśl, że wrócisz ze szpitala i jebs! 5kg mniejKurva daj spokój. Głodzą mnie tu i dają czopki na