Brownie1992
Moderator
No raczejCzy Ty wszystkich tutaj śledzisz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No raczejCzy Ty wszystkich tutaj śledzisz?
Nie chciałaś się spotkać na kawie to nie wiemale wiesz, że oglądasz moje zdjęcia sprzed przytycia?
ja miałam się szczepić 3 dawka w zeszlym roku w ciąży ale też się nie zdecydowałam, trochę się obawiałam. Ale po porodzie nie albie się szczepilamSzczepiła się chyba 3 razy. Już nie pamiętam, bym musiała sprawdzić. Chorowałam raz z pierwszą falą covida, drugi raz rok temu, będąc w ciąży. Moja ginekolog zalecała szczepienie w ciąży, ale się nie zdecydowałam.
trzeba utrzymywać kontakt różnymi kanałami na wypadek, gdyby forum kiedyś padłoCzy Ty wszystkich tutaj śledzisz?
kiedy Ty się chciałaś ze mną spotkać i gdzie?Nie chciałaś się spotkać na kawie to nie wiem
Poza tym trzeba zrobić zlot !trzeba utrzymywać kontakt różnymi kanałami na wypadek, gdyby forum kiedyś padło
nad morzem!Poza tym trzeba zrobić zlot !
Ja zawsze chętnakiedy Ty się chciałaś ze mną spotkać i gdzie?
Niektóre wiedzą jak wyglądają wiec no funFajny byłby taki zlot ;D i oczywiście na dzień dobry konkurs i zgadywanie po ksywkach, która to która ale byłoby śmiesznie <33