reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
W sensie całe 4 dni będziemy balować? 😆
friends sommer GIF by Aperol Germany

Piszecie takim szyfrem, że zaraz się wyda kto jest noga z geografii xD
Odnośnie nogi z geografii. W niedzielę w kościele żebrało małżeństwo z dwoma córkami, bo wyjechali na misję do Kazachstanu, a nie mogą podjąć tam pracy zarobkowej. Babka opowiada, że przed ślubem oboje w korpo mieli dobrą pracę, mieszkanie, samochód i nagle zostali wylosowani. Ona taka biedna nie wiedziała gdzie to jest, a jak się dowiedziała że w Azji, to się przeraziła ponieważ boi się skośnookich ludzi 🤦🤦🤦

W temacie mojego gifa. Jaki jest wasz ulubiony drink albo drinki?
Moje w kolejności losowej: gin z tonikiem, mohito, aperolek ❤️

reklama
Odnośnie nogi z geografii. W niedzielę w kościele żebrało małżeństwo z dwoma córkami, bo wyjechali na misję do Kazachstanu, a nie mogą podjąć tam pracy zarobkowej. Babka opowiada, że przed ślubem oboje w korpo mieli dobrą pracę, mieszkanie, samochód i nagle zostali wylosowani. Ona taka biedna nie wiedziała gdzie to jest, a jak się dowiedziała że w Azji, to się przeraziła ponieważ boi się skośnookich ludzi 🤦🤦🤦
hehe, spoko, syna mojej siostry, którego ojciec jest z Tajlandii, nazywają Murzynkiem🙄 znawcy geografii ze wsi rodzinnej😆

Do góry