reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
A ja zmienię nick na królowa kresek z dopiskiem fałszywych...
Nie ma opcji, by temperatura w doł, dziś sluz delikatnie muśnięty krwią i żeby była to prawdziwa kreska z ledwo zółtych sików z teraz. Więc znowu trafiłam na lipny test. Przyszła dziś paczuszka, nie mam @ ani zadnych bóli okresowych to sobie siknęłam tak o. I co kolejna lipa, wynik na granicy między 5 a 6 minutą.
Zatrzymam go sobie dla porównania w kolejnym cyklu😆😅🤣
Kurde ja to przez dwa poprzednie cykle zużyłam chyba ze 20 testów i nawet cienia cienia nie widziałam , a u ciebie kolejny z kreską. No w szoku jestem

Kurde ja to przez dwa poprzednie cykle zużyłam chyba ze 20 testów i nawet cienia cienia nie widziałam , a u ciebie kolejny z kreską. No w szoku jestem
A dziś z rana @, ale wczorajszy wieczorny był negatywny, więc odrazu widać, że trafiłam test z ujową reakcją chemiczną... mialam rano powtorzyć ale dostałam @ i brzuch typowo miesiączkowo dokucza.

Dziękuję dziewczyny za życzenia- niech się wypełnią 💙💛💚🩵

Moja pomocnica już w drodze😆 może uda się przyspieszyć troszkę owulację i zastanawiam się czy nie lepsza jednak byłaby miovella nac🤔
Po pierwsze wszystkiego najpiękniejszego z okazji rocznicy ślubu :) :) :)

MioVelia NAC zawiera w sobie tak naprawdę jeden składnik czyli N-acetylo-cysteinę, natomiast MioVelia PRO zawiera sporo różnych składników, ale tego jednego nie. Poczytaj sobie jeszcze co będzie dla Ciebie najlepsze.

Mi się dzisiaj śniło ze biegłam na zajęcia z wf, ale okazało się ze nie mam spodenek i adidasów. I spodenki pożyczyłam od jakiejś dziewczyny a po buty wysłałam męża. I w końcu taka spóźniona wchodzę na zajęcia a babeczka do mnie ze za późno i mnie wyprosiła. Straszne bzdury…. Może to przez to ze oglądałam przed snem filmiki True Crime :D

Po pierwsze wszystkiego najpiękniejszego z okazji rocznicy ślubu :) :) :)

MioVelia NAC zawiera w sobie tak naprawdę jeden składnik czyli N-acetylo-cysteinę, natomiast MioVelia PRO zawiera sporo różnych składników, ale tego jednego nie. Poczytaj sobie jeszcze co będzie dla Ciebie najlepsze.
Kupiłam też miovellę nac, będę stosować jednocześnie. Niech się dzieje w tym cyklu, w kolejnym odpuszczę wszelkie rzeczy poza kwasem foliowym i sexem, bo zabezpieczać się nie mam przed czym. W tym cyklu spróbuję jeszcze raz ze wszystkim.

reklama
A dziś z rana @, ale wczorajszy wieczorny był negatywny, więc odrazu widać, że trafiłam test z ujową reakcją chemiczną... mialam rano powtorzyć ale dostałam @ i brzuch typowo miesiączkowo dokucza.
Dopiero nadrabiam posty i widziałam właśnie przed chwilą Twojego negatywa też, szkoda że jednak okazał się ferelny...😔 Powiem Ci, że z drugiej strony dobrze że ja nie miałam nigdy ferelnego bo mi by zaraz na łeb siadło. Za słaba psyche mam.

Do góry