nieznośne_poplątanie
Fanka BB :)
skały może nie, ale gorzej jak Ty zaczniesz i rzeczywiście nie wstanieszJasne, ale jutro. Na komórce nie mam, a z wyrka nie wstanę choćby skały srały
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
skały może nie, ale gorzej jak Ty zaczniesz i rzeczywiście nie wstanieszJasne, ale jutro. Na komórce nie mam, a z wyrka nie wstanę choćby skały srały
A czemu Ci sie urwał , piłaś?A mi się dziś urwał film może na 15 minut, i teraz mam karę i zasnąć nie mogę.
Skały srają, i pozdrawiająJasne, ale jutro. Na komórce nie mam, a z wyrka nie wstanę choćby skały srały
Z niewyspania. Zasnęłam na siedząco. Trwało to chwilę, ale teraz jest problem z zaśnięciem.A czemu Ci sie urwał , piłaś?
Pewnie tak. Kliniki nawet proponują rozłożenie procedury na raty.Gdyby okazało się, że Twoją jedyną szansą jest dziecko z in vitro i bylo by to w budzecie ponad limit, wzielabys z mezem pozyczkę? Mysle ze tak- poswiecila bys kazdy pieniądz na to, bo masz charakter fajterki- czy zadasz sobie to samo pytanie jak teraz zadałaś mi? Sadze ze nie, po prostu zaczniesz działać
Chyba wyszpiegowałamhmmmmm, no jestem ale teraz nie wiem czy stereotypowo mi sugerujesz, że jestem jakaś głupia czy wyszpiegowałaś mnie gdzieś?
To dobra opcja , super że tak jest .Pewnie tak. Kliniki nawet proponują rozłożenie procedury na raty.