JakaJaKaja
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oczywiście o ile ja jestem nijaka, o tyle brownie kazdy kojarzyJa chciałam tylko dodać, że to forum nie byłoby takie samo bez wredoty Brownie
Nie, absolutnie nie jesteś nijaka. Też masz swoje pierdolnięciaOczywiście o ile ja jestem nijaka, o tyle brownie kazdy kojarzy
Kurde ja to mam problem, wg fryzjerki jestem blondynka , a wg siebie szatynkąMasz coś do blondynek? Chcesz się bić?
o ! Tez mam takie urzadzonko podzielisz sie przepisem? Może zaskoczę mężaRobię mielonkę, konserwę, zwał jak zwał
Polecam
Ok, dziękiNie, absolutnie nie jesteś nijaka. Też masz swoje pierdolnięcia
Jasne, ale jutro. Na komórce nie mam, a z wyrka nie wstanę choćby skały srałyo ! Tez mam takie urzadzonko podzielisz sie przepisem? Może zaskoczę męża