królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystkiego najlepszego na dalsze wspólne lata, dużo miłości , szczęścia, wzajemnego szacunku i zrozumienia.
To była ironiaEjj to jak możecie skorzystać, to może warto doczytać o tym?
Nabrałam się że może jednak coś wdrożyli w ostatnim czasie , ale gdzie tam w naszym kraju, ciekawe czy kiedykolwiek coś się zmieni w tym temacie, napewno nic do momentu zmiany władzy może, tylko kiedy to nastąpiTo była ironia
Niestety, w naszym pięknym kraju nie ma perspektyw na refundację in vitro... Może się wyprowadzę do Francji czy gdzieś?
Tym razem poszłam trochę na łatwiznę. Skorzystałam z gotowej mieszkanki przypraw (ale skład analizowany sto razy i nie ma się czego przyczepić).o ! Tez mam takie urzadzonko podzielisz sie przepisem? Może zaskoczę męża
A może jednak któryś pękł? Monitoring prawdę powie trzymam kciukiCześć dziewczyny, @Brownie1992 powodzenia
Dziewczyny, czy jest szansa jeszcze, że mi pęcherzyki pękną? Mam dzisiaj monitoring wieczorem, ale to tak dłuuuugo jeszcze. Robiłam w sobotę LH 6,29, progesteron 0,2. W poniedziałek monitoring - pęcherzyki ogromne ale nie pękły chociaż to był już czas na owulację. Wczoraj zrobiłam LH 7,49, progesteron 3 Czy w cyklu bezowulacyjnym też progesteron rośnie? Jajniki mnie nadal kłują, więc sądzę że te cholery tam są całe :/
Progesteron 3 raczej świadczy o tym, że któryś pęcherzyk pękł. Z tego co się orientuję to właśnie od 3 traktuje się, że owulacja była. Ale niech ktoś mądrzejszy jeszcze się wypowie.Cześć dziewczyny, @Brownie1992 powodzenia
Dziewczyny, czy jest szansa jeszcze, że mi pęcherzyki pękną? Mam dzisiaj monitoring wieczorem, ale to tak dłuuuugo jeszcze. Robiłam w sobotę LH 6,29, progesteron 0,2. W poniedziałek monitoring - pęcherzyki ogromne ale nie pękły chociaż to był już czas na owulację. Wczoraj zrobiłam LH 7,49, progesteron 3 Czy w cyklu bezowulacyjnym też progesteron rośnie? Jajniki mnie nadal kłują, więc sądzę że te cholery tam są całe :/
dziękujeTym razem poszłam trochę na łatwiznę. Skorzystałam z gotowej mieszkanki przypraw (ale skład analizowany sto razy i nie ma się czego przyczepić).
W przepisie oryginalnym są kawałki mięsa, ale ja daję mielone, bo moim zdaniem jest lepsze. Nie mieszałam rodzajów mięs, bo mi się nie chciało i dałam tylko łopatkę.
Reszta według instrukcji: mięso, woda, sól, przyprawy, wymieszać i do szynkowaru na 1,5h, później zostawiasz do wystudzenia, na kilka godzin w lodówce, żeby się nie rozpadało i gotowe.
Wyszło tak jak na zdjęciu Polecam, fajne, pikantne