reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Co do przysiadów ja dziś odpuszczam, potrzebuje dnia na regenerację 😄
Wczoraj byłam na wyjeździe, gdzie zrobiłam 40 tys kroków w 30 km z czego 3 km biegiem 🙈 zaliczam wczorajszą wyprawę jako dzisiejszy trening ponieważ myśle, że moje ciało potrzebuje odpoczynku, żeby nie zrobić sobie więcej szkody niż pożytku 😊

reklama
to nasze Polskie studio accantus zrobiło tego cover i też mnie strasznie uderzyło w serce. Jak masz ochotę to przesłuchaj sobie.
Fajne to💗
Jeśli chcesz, to posłuchaj na yt Pentatonix - The sound of silence official- oni glosami wszystko robią (przesluchaj do konca) , linia melodyczna tylko z ich gardeł, maja tez inne covery

Pisałam o tym czy nie uważa potrzeby wsparcia terapeuty bo jest w tzw. zawieszeniu. O tym, że zadna z dziewczyn nie jest obecnie na takim etapie bo każda z nas albo się bada albo przygotowuje do in vitro, a leczenie czy diagnozowanie Lady tak zawisnęło. Nie namawiałam, a przynajmniej nie taki był sens moich postów do działania w temacie starań tylko postulowałam o zadbanie o komfort psychiczny.
Tak pamietam, ze tak pisalas, ja inaczej to zrozumiałam, nie ważne

Ja właśnie mowilam ostatnio chłopu ze to straszne. Upał okropny a my myślimy o ogrzewaniu w zimę. Tez musieliśmy zamówić 🙈
Teraz zapłaciłam 1500 za tonę, w tym miesiącu już 100 w górę. Im bliżej zimy tym pewnie będzie drożej. Najwyżej postawimy w salonie, jak do kotłowni nie wejdzie.

Dziewczyny to ja mam kolejny temat z grupy fb, do której przed chwilą mnie dołączono 😅 bo o jej istnieniu uświadomiła mnie @Brownie1992 😘

Czy szczepiłyście na covid? Czy chorowałyście?

Ja szczepiłam się 2 razy - raz J&J i raz Pfizerem. Raz też byłam chora razem z caaaałą rodziną (widzieliśmy się 1 listopada i wtedy musiało się rozejść) plus sprzedałam też niektórym znajomym.

W międzyczasie moja siostra również zaszczepiona, urodziła po tych szczepionkach dwoje zdrowych, ślicznych dzieci, plus w ostatniej ciąży dwa razy chorowała na covid😵‍💫

Załączniki

• IMG_0748.jpeg
    IMG_0748.jpeg
    196 KB · Wyświetleń: 90
Ja do IUI na pewno będę chciała podejść, mimo ze wiem jaka jest skuteczność. A nóż widelec się uda, a jak nie to zbieram na in vitro. Ale to każdy dobiera pod siebie :)
Offfopowo- czy sa juz u was jagody (w sensie borówki leśne, nie amerykańskie)? Jeśli tak, to po ile? Przez pudełka nie byłam w sklepie od trzech tygodni wiec nawet nie wiem czy to juz czas zabrać się za robienie dżemów borówkowych czy jeszcze nie….
Nie wiem po ile, bo mam las w koło. Tylko zbierać nie ma kto. Bardzo mnie ucieszyło, że napisałaś borówki, tutaj wszyscy mówią jagody. Głupia rzecz, a mi się wtedy tęskni za rodzinnymi stronami.

reklama
Do góry