reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Co do przysiadów ja dziś odpuszczam, potrzebuje dnia na regenerację 😄
Wczoraj byłam na wyjeździe, gdzie zrobiłam 40 tys kroków w 30 km z czego 3 km biegiem 🙈 zaliczam wczorajszą wyprawę jako dzisiejszy trening ponieważ myśle, że moje ciało potrzebuje odpoczynku, żeby nie zrobić sobie więcej szkody niż pożytku 😊

reklama
to nasze Polskie studio accantus zrobiło tego cover i też mnie strasznie uderzyło w serce. Jak masz ochotę to przesłuchaj sobie.
Fajne to💗
Jeśli chcesz, to posłuchaj na yt Pentatonix - The sound of silence official- oni glosami wszystko robią (przesluchaj do konca) , linia melodyczna tylko z ich gardeł, maja tez inne covery

Pisałam o tym czy nie uważa potrzeby wsparcia terapeuty bo jest w tzw. zawieszeniu. O tym, że zadna z dziewczyn nie jest obecnie na takim etapie bo każda z nas albo się bada albo przygotowuje do in vitro, a leczenie czy diagnozowanie Lady tak zawisnęło. Nie namawiałam, a przynajmniej nie taki był sens moich postów do działania w temacie starań tylko postulowałam o zadbanie o komfort psychiczny.
Tak pamietam, ze tak pisalas, ja inaczej to zrozumiałam, nie ważne

Ja właśnie mowilam ostatnio chłopu ze to straszne. Upał okropny a my myślimy o ogrzewaniu w zimę. Tez musieliśmy zamówić 🙈
Teraz zapłaciłam 1500 za tonę, w tym miesiącu już 100 w górę. Im bliżej zimy tym pewnie będzie drożej. Najwyżej postawimy w salonie, jak do kotłowni nie wejdzie.

Dziewczyny to ja mam kolejny temat z grupy fb, do której przed chwilą mnie dołączono 😅 bo o jej istnieniu uświadomiła mnie @Brownie1992 😘

Czy szczepiłyście na covid? Czy chorowałyście?

Ja szczepiłam się 2 razy - raz J&J i raz Pfizerem. Raz też byłam chora razem z caaaałą rodziną (widzieliśmy się 1 listopada i wtedy musiało się rozejść) plus sprzedałam też niektórym znajomym.

W międzyczasie moja siostra również zaszczepiona, urodziła po tych szczepionkach dwoje zdrowych, ślicznych dzieci, plus w ostatniej ciąży dwa razy chorowała na covid😵‍💫

Załączniki

• IMG_0748.jpeg
    IMG_0748.jpeg
    196 KB · Wyświetleń: 88
Ja do IUI na pewno będę chciała podejść, mimo ze wiem jaka jest skuteczność. A nóż widelec się uda, a jak nie to zbieram na in vitro. Ale to każdy dobiera pod siebie :)
Offfopowo- czy sa juz u was jagody (w sensie borówki leśne, nie amerykańskie)? Jeśli tak, to po ile? Przez pudełka nie byłam w sklepie od trzech tygodni wiec nawet nie wiem czy to juz czas zabrać się za robienie dżemów borówkowych czy jeszcze nie….
Nie wiem po ile, bo mam las w koło. Tylko zbierać nie ma kto. Bardzo mnie ucieszyło, że napisałaś borówki, tutaj wszyscy mówią jagody. Głupia rzecz, a mi się wtedy tęskni za rodzinnymi stronami.

reklama
Do góry