reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Ja to mam tak, że jak mam już bardzo zaległą rzecz do zrobienia, to odciągam faktycznie w czasie , gram na zwłokę - np. Porzadki w szufladzie z dokumentami już 4 miechy temu miałam uporządkować, temat przeciągnięty- czeka na realizację🤷‍♀️
a to w szufladzie z dokumentami trzeba sprzątać ?🥹 myślałam, że można upychać nogą i tylko jak się czegoś szuka to trzeba wtedy wszystko wywalić a potem znowu upchać 🤣

@LadyCaro jak tam Carlos w te upały w PL ? Pytam , bo kocham koty , a mój stan umysłu w załączniku

Załączniki

• FB_IMG_1687615363626.jpg
    FB_IMG_1687615363626.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 64
a to w szufladzie z dokumentami trzeba sprzątać ?🥹 myślałam, że można upychać nogą i tylko jak się czegoś szuka to trzeba wtedy wszystko wywalić a potem znowu upchać 🤣
Tak, dokładnie tak robiłam do tej pory xD tyljo nie m już miejsca mimo wkładania bez kopert ( te niszcze w niszczarce) xD 🤣

U mnie to są rzeczy na później, z upychanie nogą już nie wchodzi w gre, bo żeby zamknăć, trzeba nogą dopchnąć😂😂

muszę sobie poprzypominać wszystkie triki, bo od poniedziałku wracam do regularnych ćwiczeń i trzymania michy xd
No ja mam podejście, że micha nie musi być czysta :D wyznaje zasadę 80/20 :D chociaż w weekend to jest bardziej 20/80 i to jest mój podstawowy problem :D
@LadyCaro jak tam Carlos w te upały w PL ? Pytam , bo kocham koty , a mój stan umysłu w załączniku
wiesz co, oprócz tego, że dużo mniej je i więcej pije to chyba jest okej. U nas w domu też nie jest bardzo gorąco w domu na szczęście. A on nie wychodzi poza dom. Ale normalnie się bawi, biega. Chociaż chyba więcej śpi.

No ja mam podejście, że micha nie musi być czysta :D wyznaje zasadę 80/20 :D chociaż w weekend to jest bardziej 20/80 i to jest mój podstawowy problem :D

wiesz co, oprócz tego, że dużo mniej je i więcej pije to chyba jest okej. U nas w domu też nie jest bardzo gorąco w domu na szczęście. A on nie wychodzi poza dom. Ale normalnie się bawi, biega. Chociaż chyba więcej śpi.
Moja mama w pl też mi mówiła o naszej kotce (dostała ją ode mnie na urodziny jak wyjezdzalam z kraju 10 lat temu) , że mało je , to jej powiedziałam, żeby się nie martwiła tak bardzo bo jak gorąco to może tak być, już też starsza jest i mało wychodzi, a jak już to kładzie się na grządki.

reklama
Do góry