wrobelmm
Fanka BB :)
ja proszę o zaliczenie wszystkich braków - codziennie ogarniam przysiady, tylko zapominam o tym napisaćZobacz załącznik 1545884
Co to ma być za lipa z przysiadami? Kicać! 90 razy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja proszę o zaliczenie wszystkich braków - codziennie ogarniam przysiady, tylko zapominam o tym napisaćZobacz załącznik 1545884
Dokładnie. Nie uznaje słodyczy na posiłek, naleśniki, ryż,makaron, pierogi ,cokolwiek na słodko nie nadaje się na obiad.O to to! Ja też- muszę mieć słone śniadanie obiad to ma być obiad- z mięchem coś słodkiego typu naleśnik z dżemem/serkiem waniliowym to mogę mieć w ramach deseru
Jak już coś zaniedbam, to potem mnie to przerażaOjej to ja tak mam z szafką z przyprawami! Poprawka- to, co chce, żeby było zrobione, to realizuje od razu Na pewno nie 4 miesiące, ale z dobre 2 tygodnie już to odwlekam XD
To coś na zdjęciu nazywa się szynkowar. Fajne, jest mnóstwo przepisów na wędliny, które można zrobić w szynkowarze.A to jest taki specjalny garnek na to? Kiedyś coś podobnego oglądałam, ale w końcu się nie zdecydowałam.
Kiedyś robiłam mięsko w słoiku, pokrojone w kostkę i potem dluuuugo gotowane.
Jeśli chodzi o treningi to mam tak samo, niechce mi sie bardzo nie raz, mam zły dzień czy coś, ale mam z tyłu głowy, że jak nie zrobię będe zła i będę miała poczucie zmarnowania czasu- wiec chcąc niechcąc dla spokoju swojej głowy robię, i dlatego, że będę miała wyrzuty sumienia - bo mogłam przecież.ja mam z treningami tak, że mi się nie chce, a robię. I np mówie sobie, ale mi się nie chce, dziś odpuszczam - to tak będzie mi na głowie to siedzieć, że już dla świętego spokoju zrobię
dokladnie. Odpuszczam tylko jak mam zaplanowane rpzerwy i ewentualnie jak seiro czuję, że jestem przemęczona - a umiem to odróżnic od lenistwa na szczęście.Jeśli chodzi o treningi to mam tak samo, niechce mi sie bardzo nie raz, mam zły dzień czy coś, ale mam z tyłu głowy, że jak nie zrobię będe zła i będę miała poczucie zmarnowania czasu- wiec chcąc niechcąc dla spokoju swojej głowy robię, i dlatego, że będę miała wyrzuty sumienia - bo mogłam przecież.
mi zaczelo pomagac to, ze tlumacze sobie, ze to tylko pol h albo godzinka, szybko zleci i zrobioneja mam z treningami tak, że mi się nie chce, a robię. I np mówie sobie, ale mi się nie chce, dziś odpuszczam - to tak będzie mi na głowie to siedzieć, że już dla świętego spokoju zrobię
Zrobiłam.Zobacz załącznik 1545884
o tak, to też pomagami zaczelo pomagac to, ze tlumacze sobie, ze to tylko pol h albo godzinka, szybko zleci i zrobione