reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
W 7 miesięcy amh spadło mi prawie o 1 😔 z 2,88 na 1,92 😔
Z mojej historii wyników wychodzi, że wynik AMH lubi mieć wahania w różnych okresach - poza spadkami miała również wzrosty. To nie jest taki jednoznaczny wynik. Pewnie lekarz Ci wspominał, żeby przyjmować wit. D3 w dużych ilościach, bo ona pobudza produkcje amh.

A ja zmienię nick na królowa kresek z dopiskiem fałszywych...
Nie ma opcji, by temperatura w doł, dziś sluz delikatnie muśnięty krwią i żeby była to prawdziwa kreska z ledwo zółtych sików z teraz. Więc znowu trafiłam na lipny test. Przyszła dziś paczuszka, nie mam @ ani zadnych bóli okresowych to sobie siknęłam tak o. I co kolejna lipa, wynik na granicy między 5 a 6 minutą.
Zatrzymam go sobie dla porównania w kolejnym cyklu😆😅🤣
Nie wyglada jak fałszywka. Może powtórz jutro rano?

@black_angel zrob jeszcze inny, tak cię ładnie dziewczyny tu proszą. Nie masz wyjścia. :p

U mnie coś się ewidentne dzieje w moim brzuchu, mam tylko nadzieje, ze nie dostanę jakiejś sraki..bo mam jakass dziwnie "wibrującą macice" 😂 gdzieś tu czytałam o jakiś wibracjach ..to musi być cionsz. Albo nadchodzące wielkie rozwolnienie.💩...
Nie mam innego- zamowilam najtańsze. Zrobię jeszcze na pewno.

Z mojej historii wyników wychodzi, że wynik AMH lubi mieć wahania w różnych okresach - poza spadkami miała również wzrosty. To nie jest taki jednoznaczny wynik. Pewnie lekarz Ci wspominał, żeby przyjmować wit. D3 w dużych ilościach, bo ona pobudza produkcje amh.
kurcze to jest super dziwne, ja zawsze słyszałam że jak już jest jakieś AMH to koniec i choćby muchy strały to nie da sie na przykład go podnieść o_O

ale jesli teraz to znowu fejk to naprawde jak magnes przyciagasz takie testy, w tym miesiacu to juz chyba ze 3 razy mowilas, ze Ci sie taki trafil…
Nie, wcześniej były dozy, i baby boom a na nich są te fabryczne szare takie. Serio dziwnie, ze tylko mi wychodzą, ale ktoraś jak ja miala tez szare fabryczne na premom a inne nie, nie wiem od czego to zalezy. Ale facelle dawal.mk nadzieję ale beta 0

Tak jak dwa ostatnie tu dziewczyn, jedna miała pink i doopa a druga inny i też doopa. Ja prawdopodobnie jestem 13/14 dni po, i temperatura poziom 36.47 dziś, inaczej bym się podjarała do czerwoności i biegła na betę. Ale nie ma co się oszukiwać. Jeszcze dziś @ się rozkręci, ja nie miałam plamien w ciąży implantacyjnych nigdy.
Każda ciąża jest inna, wiec fakt że wcześniej nie miałaś, nie oznacza, że tym razem nie będzie plamienia. Trzymam kciuki, żeby to była prawdziwa, ciążowa kreska 💪

reklama
Albo stawianie diagnoz typu "ta to zajść nie może, bo...." - np. paliła papierosy albo za dużo imprezowała, albo za mało o siebie dbała itd itd 😃😮‍💨
ja myślę, że o mnie tak gadają za plecami 😒 bo ja jestem człowiek imprezka 😈💃🏼 i na bank nudziary gadają, że „sama sobie jestem winna”, nie mając pojęcia o naszym nędznym nasieniu 🤷🏼‍♀️

Do góry