reklama
wrobelmm
Fanka BB :)
Z mojej historii wyników wychodzi, że wynik AMH lubi mieć wahania w różnych okresach - poza spadkami miała również wzrosty. To nie jest taki jednoznaczny wynik. Pewnie lekarz Ci wspominał, żeby przyjmować wit. D3 w dużych ilościach, bo ona pobudza produkcje amh.W 7 miesięcy amh spadło mi prawie o 1 z 2,88 na 1,92
wrobelmm
i jaa jak nie paliłam, to czym zawiniłam?
wrobelmm
Nie wyglada jak fałszywka. Może powtórz jutro rano?A ja zmienię nick na królowa kresek z dopiskiem fałszywych...
Nie ma opcji, by temperatura w doł, dziś sluz delikatnie muśnięty krwią i żeby była to prawdziwa kreska z ledwo zółtych sików z teraz. Więc znowu trafiłam na lipny test. Przyszła dziś paczuszka, nie mam @ ani zadnych bóli okresowych to sobie siknęłam tak o. I co kolejna lipa, wynik na granicy między 5 a 6 minutą.
Zatrzymam go sobie dla porównania w kolejnym cyklu
królowa_kresek😉🙃
Nie mam innego- zamowilam najtańsze. Zrobię jeszcze na pewno.@black_angel zrob jeszcze inny, tak cię ładnie dziewczyny tu proszą. Nie masz wyjścia.
U mnie coś się ewidentne dzieje w moim brzuchu, mam tylko nadzieje, ze nie dostanę jakiejś sraki..bo mam jakass dziwnie "wibrującą macice" gdzieś tu czytałam o jakiś wibracjach ..to musi być cionsz. Albo nadchodzące wielkie rozwolnienie....
Kejcik
jeszcze nie nadrobię to!A patrzyłaś na grupie in vitro w Polsce ?
nikaplis
kurcze to jest super dziwne, ja zawsze słyszałam że jak już jest jakieś AMH to koniec i choćby muchy strały to nie da sie na przykład go podnieśćZ mojej historii wyników wychodzi, że wynik AMH lubi mieć wahania w różnych okresach - poza spadkami miała również wzrosty. To nie jest taki jednoznaczny wynik. Pewnie lekarz Ci wspominał, żeby przyjmować wit. D3 w dużych ilościach, bo ona pobudza produkcje amh.
królowa_kresek😉🙃
Nie, wcześniej były dozy, i baby boom a na nich są te fabryczne szare takie. Serio dziwnie, ze tylko mi wychodzą, ale ktoraś jak ja miala tez szare fabryczne na premom a inne nie, nie wiem od czego to zalezy. Ale facelle dawal.mk nadzieję ale beta 0ale jesli teraz to znowu fejk to naprawde jak magnes przyciagasz takie testy, w tym miesiacu to juz chyba ze 3 razy mowilas, ze Ci sie taki trafil…
wrobelmm
Każda ciąża jest inna, wiec fakt że wcześniej nie miałaś, nie oznacza, że tym razem nie będzie plamienia. Trzymam kciuki, żeby to była prawdziwa, ciążowa kreskaTak jak dwa ostatnie tu dziewczyn, jedna miała pink i doopa a druga inny i też doopa. Ja prawdopodobnie jestem 13/14 dni po, i temperatura poziom 36.47 dziś, inaczej bym się podjarała do czerwoności i biegła na betę. Ale nie ma co się oszukiwać. Jeszcze dziś @ się rozkręci, ja nie miałam plamien w ciąży implantacyjnych nigdy.
reklama
Kejcik
ja myślę, że o mnie tak gadają za plecami bo ja jestem człowiek imprezka i na bank nudziary gadają, że „sama sobie jestem winna”, nie mając pojęcia o naszym nędznym nasieniuAlbo stawianie diagnoz typu "ta to zajść nie może, bo...." - np. paliła papierosy albo za dużo imprezowała, albo za mało o siebie dbała itd itd