reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
W 7 miesięcy amh spadło mi prawie o 1 😔 z 2,88 na 1,92 😔
Z mojej historii wyników wychodzi, że wynik AMH lubi mieć wahania w różnych okresach - poza spadkami miała również wzrosty. To nie jest taki jednoznaczny wynik. Pewnie lekarz Ci wspominał, żeby przyjmować wit. D3 w dużych ilościach, bo ona pobudza produkcje amh.

A ja zmienię nick na królowa kresek z dopiskiem fałszywych...
Nie ma opcji, by temperatura w doł, dziś sluz delikatnie muśnięty krwią i żeby była to prawdziwa kreska z ledwo zółtych sików z teraz. Więc znowu trafiłam na lipny test. Przyszła dziś paczuszka, nie mam @ ani zadnych bóli okresowych to sobie siknęłam tak o. I co kolejna lipa, wynik na granicy między 5 a 6 minutą.
Zatrzymam go sobie dla porównania w kolejnym cyklu😆😅🤣
Nie wyglada jak fałszywka. Może powtórz jutro rano?

@black_angel zrob jeszcze inny, tak cię ładnie dziewczyny tu proszą. Nie masz wyjścia. :p

U mnie coś się ewidentne dzieje w moim brzuchu, mam tylko nadzieje, ze nie dostanę jakiejś sraki..bo mam jakass dziwnie "wibrującą macice" 😂 gdzieś tu czytałam o jakiś wibracjach ..to musi być cionsz. Albo nadchodzące wielkie rozwolnienie.💩...
Nie mam innego- zamowilam najtańsze. Zrobię jeszcze na pewno.

Z mojej historii wyników wychodzi, że wynik AMH lubi mieć wahania w różnych okresach - poza spadkami miała również wzrosty. To nie jest taki jednoznaczny wynik. Pewnie lekarz Ci wspominał, żeby przyjmować wit. D3 w dużych ilościach, bo ona pobudza produkcje amh.
kurcze to jest super dziwne, ja zawsze słyszałam że jak już jest jakieś AMH to koniec i choćby muchy strały to nie da sie na przykład go podnieść o_O

ale jesli teraz to znowu fejk to naprawde jak magnes przyciagasz takie testy, w tym miesiacu to juz chyba ze 3 razy mowilas, ze Ci sie taki trafil…
Nie, wcześniej były dozy, i baby boom a na nich są te fabryczne szare takie. Serio dziwnie, ze tylko mi wychodzą, ale ktoraś jak ja miala tez szare fabryczne na premom a inne nie, nie wiem od czego to zalezy. Ale facelle dawal.mk nadzieję ale beta 0

Tak jak dwa ostatnie tu dziewczyn, jedna miała pink i doopa a druga inny i też doopa. Ja prawdopodobnie jestem 13/14 dni po, i temperatura poziom 36.47 dziś, inaczej bym się podjarała do czerwoności i biegła na betę. Ale nie ma co się oszukiwać. Jeszcze dziś @ się rozkręci, ja nie miałam plamien w ciąży implantacyjnych nigdy.
Każda ciąża jest inna, wiec fakt że wcześniej nie miałaś, nie oznacza, że tym razem nie będzie plamienia. Trzymam kciuki, żeby to była prawdziwa, ciążowa kreska 💪

reklama
Albo stawianie diagnoz typu "ta to zajść nie może, bo...." - np. paliła papierosy albo za dużo imprezowała, albo za mało o siebie dbała itd itd 😃😮‍💨
ja myślę, że o mnie tak gadają za plecami 😒 bo ja jestem człowiek imprezka 😈💃🏼 i na bank nudziary gadają, że „sama sobie jestem winna”, nie mając pojęcia o naszym nędznym nasieniu 🤷🏼‍♀️

Do góry