reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

kurcze to jest super dziwne, ja zawsze słyszałam że jak już jest jakieś AMH to koniec i choćby muchy strały to nie da sie na przykład go podnieść o_O
ja gdzieś ostatnio czytałam, ze wartość AMH w cyklach może wahać się nawet do 20%... dlatego pojedynczy pomiar może być niedokładny..

Edit: a i zapomnialam dopisać... bardzo niski poziom witaminy D tez może mieć wpływ na niższy poziom AMH

reklama
Nie, wcześniej były dozy, i baby boom a na nich są te fabryczne szare takie. Serio dziwnie, ze tylko mi wychodzą, ale ktoraś jak ja miala tez szare fabryczne na premom a inne nie, nie wiem od czego to zalezy. Ale facelle dawal.mk nadzieję ale beta 0
może faktycznie jest tak, że jest trochę ‚felernych’ testów, a jak się robi dużo to większe prawdopodobieństwo trafienia :) no ale wniosek tak czy siak jest jeden: przy takiej różowej kresce musisz nasikać jeszcze raz ;p 🤞🏻🤞🏻

może faktycznie jest tak, że jest trochę ‚felernych’ testów, a jak się robi dużo to większe prawdopodobieństwo trafienia :) no ale wniosek tak czy siak jest jeden: przy takiej różowej kresce musisz nasikać jeszcze raz ;p 🤞🏻🤞🏻
Mnie to osobiście dotknął pink strumieniowy, tu na forum dwukrotnie taaaaka kreska a jednak brak ciąży - od tej pory nie ufam testom do końca.

Mnie to odobiscie dotknął pink strumieniowy, tu na forum dwukrotnie taaaaka kreska a jednak brak ciąży - od tej pory nie ufam testom do końca.
rozumiem, mi też się w maju paskowy facelle trafił z różową kreską, więc jak przychodzi rozsądny czas sikania to już robię 2 testy, żeby wykluczyć chujofejka :D

Ehh... nie mam za grosz weny na te przysiady dzisiaj. Lecę wstawić wędlinkę, żeby się robiła i trzaskam przysiadanie...
Sexy Cat GIF by Kitaro World

kurcze to jest super dziwne, ja zawsze słyszałam że jak już jest jakieś AMH to koniec i choćby muchy strały to nie da sie na przykład go podnieść o_O
Na szczęście nie do końca jest to prawdą i jakiś tam wpływ na AMH mamy. Jeszcze chyba nie do końca wiadomo co tak na 100% wpływa na amh. Te 8 lat temu gdy badałam AMH po raz pierwszy (wówczas wynik 0,34) wydawało się, że już koniec z moją rezerwą. Teraz gdy rozmawiam o tym z różnymi lekarzami mówią raczej, żeby się do tego nie przywiązywać tak 0/1, tylko traktować to jako punkt odniesienia - w moim przypadku wiadomo, ze rezerwa jest niska, co pokazuje tez obraz jajników i poziom lh/fsh w niektórych cyklach.

reklama
O A propo fertiny. Rzucicie okiem?

Załączniki

• Screenshot_20230710_204236_Office.jpg
    Screenshot_20230710_204236_Office.jpg
    181,4 KB · Wyświetleń: 73
  • Screenshot_20230710_204257_Office.jpg
    Screenshot_20230710_204257_Office.jpg
    153,5 KB · Wyświetleń: 72
Do góry