reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Będzie dobrze :)
Pet Hug GIF

Tylko melduj nam się na bieżąco, bo będziemy się o Ciebie martwić :)
Zrobiłabym live'a ale bede pod narkozą 🤣

reklama
Ja też o tym nie słyszałam. A Twój lekarz coś mówił jakie to niby ma zalety?
@Avy a Ty jaką masz cytologię i kiedy robiłaś ? Ja wczoraj chciałam zrobić żeby iść ze świeżym wynikiem do kliniki ale babka mi powiedziała, że skoro mam płynną zrobioną w kwietniu 2022, to na razie nie trzeba powtarzać. I nie wiem co o tym myśleć 😅

Dziewczyny a taki termin medyczny: sono-hsg z lipiodolem
Ktoś miał do czynienia z tym w praktyce albo jakieś opinie od lekarza?
Czy to tylko nabijanie na kasę, bo kosztuje 3 tys. Hsg z tym olejem 🤯.
ja niestety znów nie znam odpowiedzi na Twoje pytanie ale dobrze zgaduję, że jesteś z Warszawy?

@Avy a Ty jaką masz cytologię i kiedy robiłaś ? Ja wczoraj chciałam zrobić żeby iść ze świeżym wynikiem do kliniki ale babka mi powiedziała, że skoro mam płynną zrobioną w kwietniu 2022, to na razie nie trzeba powtarzać. I nie wiem co o tym myśleć 😅
Mi gin mówiła, że cytologia jest ważna rok. Ostatnio robiłam w listopadzie i było wszystko ok.

@Kejcik można mi wpisać 🩸

Trochę się łudziłam, że to będzie TEN cykl, bo odwołali nam inseminacje, więc to musiał być jakiś znak z góry. Ale to ostatni „znak” w który uwierzyłam.

No cóż.. wizytę już na czwartek umówiłam, działamy w tym cyklu dalej z inseminacją. Jak się nie uda to lecimy na wczasy i po powrocie działamy z in vitro. Taki jest plan.

reklama
Do góry