Brownie1992
Moderator
Zrobiłabym live'a ale bede pod narkoząBędzie dobrze
Tylko melduj nam się na bieżąco, bo będziemy się o Ciebie martwić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrobiłabym live'a ale bede pod narkoząBędzie dobrze
Tylko melduj nam się na bieżąco, bo będziemy się o Ciebie martwić
@Avy a Ty jaką masz cytologię i kiedy robiłaś ? Ja wczoraj chciałam zrobić żeby iść ze świeżym wynikiem do kliniki ale babka mi powiedziała, że skoro mam płynną zrobioną w kwietniu 2022, to na razie nie trzeba powtarzać. I nie wiem co o tym myślećJa też o tym nie słyszałam. A Twój lekarz coś mówił jakie to niby ma zalety?
ja niestety znów nie znam odpowiedzi na Twoje pytanie ale dobrze zgaduję, że jesteś z Warszawy?Dziewczyny a taki termin medyczny: sono-hsg z lipiodolem
Ktoś miał do czynienia z tym w praktyce albo jakieś opinie od lekarza?
Czy to tylko nabijanie na kasę, bo kosztuje 3 tys. Hsg z tym olejem .
Mi gin mówiła, że cytologia jest ważna rok. Ostatnio robiłam w listopadzie i było wszystko ok.@Avy a Ty jaką masz cytologię i kiedy robiłaś ? Ja wczoraj chciałam zrobić żeby iść ze świeżym wynikiem do kliniki ale babka mi powiedziała, że skoro mam płynną zrobioną w kwietniu 2022, to na razie nie trzeba powtarzać. I nie wiem co o tym myśleć
Eee szkoda Może wcześniej ustawisz streama?Zrobiłabym live'a ale bede pod narkozą
Oczywiście, już jadę się porozkładać ze sprzętemEee szkoda Może wcześniej ustawisz streama?
To dobrze, bo musisz być "pusta"No właśnie z nerwów dostałam sraczki
Czasami na tik toku wyswietla mi się live laską, która śpi.. W piżamie takiej, że oczywiście mało brakuje do tego aby jej cyc wylazłZrobiłabym live'a ale bede pod narkozą