reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
@Kejcik jestem z okolic Wawy.
Ten wynalazek sono hsg z olejem odkryłam teraz szukając cen i terminów na zwykłe hsg. Ponoć ma moc sprawczą dla działania rzęsek jajowodów itp. ten olej i bardzo pomaga w zajściu.
Tak jest pięknie opisywane tylko ciekawe jak to wygląda w praktyce.

Ten wynalazek sono hsg z olejem odkryłam teraz szukając cen i terminów na zwykłe hsg. Ponoć ma moc sprawczą dla działania rzęsek jajowodów itp. ten olej i bardzo pomaga w zajściu.
ok, rozumiem, ja właśnie jestem na etapie szukania kliniki pod IVF, wciąż nie mogę się zdecydować. Patrzę teraz na NoVum ale u nich jakoś drożej mi się wydaje wszystko niż u konkurencji😬 jednak tam embriologiem jest nasza znajoma to myślę sobie, że zawsze miłej jakby ktoś swój był przy poczęciu 🤣

czy to nie przypadkiem olej rycynowy? gdzie czytalam ze on niby wlasnie pomaga

Kochane (wiem, ze niektóre z Was nie lubią jak się tak ktoś do Was zwraca😜), muszę podbić witaminę D3 bo mam 37 a babeczka kazała do 50 dobić. Jaki specyfik polecacie w tym celu? Ona mówiła o vigantoletten czy czymś takim😅

Kochane (wiem, ze niektóre z Was nie lubią jak się tak ktoś do Was zwraca😜), muszę podbić witaminę D3 bo mam 37 a babeczka kazała do 50 dobić. Jaki specyfik polecacie w tym celu? Ona mówiła o vigantoletten czy czymś takim😅
Vigantoletten to lek, więc pewnik. Ja akurat ładnie podbiłam sobie kroplami Dr Jacobs. Ważne, by przyjmować w trakcie posiłku. :)

Dzisiejszy lunch🍒

Załączniki

• IMG_0732.jpeg
    IMG_0732.jpeg
    114,5 KB · Wyświetleń: 51
ok, rozumiem, ja właśnie jestem na etapie szukania kliniki pod IVF, wciąż nie mogę się zdecydować. Patrzę teraz na NoVum ale u nich jakoś drożej mi się wydaje wszystko niż u konkurencji😬 jednak tam embriologiem jest nasza znajoma to myślę sobie, że zawsze miłej jakby ktoś swój był przy poczęciu 🤣
Taka znajoma w takim miejscu to skarb.
Może ona zdziała jakieś zniżki cenowe 😁.

reklama
Dopiero czytam co tu słuchać.
@Cherry_Tomato gratulacje.

Dopiero chwilę temu śniadanie zjadłam. Nie zrobiłam rano przysiadów, teraz ciężko będzie się zebrać.
Miał być szybki wypad do mechanika i powrót a wyszło jak zawsze.
Zamówiłam już opał na zimę 😬

Ja na drożności czekałam około 1-2 miesiące. W każdy razie dość krótko. Robiłam w małym szpitalu powiatowym.

Do góry