nieznośne_poplątanie
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A Ile jesteś po owu?mnie też bolą i obstawiam, że to od proga
Mi moja lekarka mówiła żeby się starać jeśli nie ma plamień albo objawów infekcji. A nawet wskazane bo 3 cykle po drożności podobno dają największe szanse bo mogło się coś "przepchać"Dziewczyny jak to jest po HSG? Można się starać już w pierwszym cyklu? Zastanawiam się nad tym promieniowaniem, bo miałam dziś RTG miednicy, a później randomowego gina, który sam do końca nie wiedział czy powinnam się wstrzymać w tym miesiącu ze staraniami czy nie.
U nas jest ekspres do kawy, na kawę się składamy z dziewczynami. Na mleko do kawy, herbatę też się składamy. Jeżeli chodzi o wodę to jest saturator i dystrubutor- do wyboru ma wodę: bąbelkową, filtrowaną gorąca i zimną,. Bąbelków nie ma już od 2 miesięcy i noszę sobie swoją z domu z saturatora płyn do naczyń jest, mydło też, papier toaletowy tez XD jest mikrofalówka do podgrzania jedzenia, lodowka i zmywarkaa jak już jesteśmy przy kuchni w pracy to mam do Was pytanie, czy pracodawcy oferują Wam w pracy:
- wodę?
- kawę?
- płyn do naczyń?
- jakieś inne dodatki kuchenne?
U mnie to taka bieda, że tylko szary papier toaletowy i mydło (ale dobre i to!), resztę wszystko trzeba nosić z domu.
Ja generalnie lubię zerówki, zwłaszcza smakowe XD taka oranżadka XDKiedyś kupowałam piwo 0% w lidlu i musiałam pokazywać dowód
Ja obecnie jestem w takim wieku, że jak mnie ktoś prosi o dowod to się szeroko uśmiecham i mówię "Ależ proszę bardzo, o tu, tu jest data!"Ja generalnie lubię zerówki, zwłaszcza smakowe XD taka oranżadka XD
A propos pokazywania dowodu w lidlu: kupowałam dzień przed ślubem prosecco i pani mnie poprosiła o dowód (miałam wtedy 29 lat) XD