Love_sun
Fanka BB :)
to moze my zaczniemy od dziś? Bo tez się przymierzałam, ale stchórzyłamJa się chciałam dopisać, ale mnie zignorowałyście. I dobrze, bo się już zdążyłam rozmyślić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to moze my zaczniemy od dziś? Bo tez się przymierzałam, ale stchórzyłamJa się chciałam dopisać, ale mnie zignorowałyście. I dobrze, bo się już zdążyłam rozmyślić
jak zawsze mówisz o bułkach z serem..to robię się sentymentalna...Jak byłam mała babcia kupowała mi w piekarni świeże bułeczki ( ja zawsze na nie mówiłam "bułki z przedziałkiem")..smarowała świeżym masełkiem i na to kładła żółty ser.. Patrzcie niby nic...a człowiekowi w pamięci zostaje...a ja zapomniałam zabrać warzyw do pracy i miałam bułkę z serem...
oj tak, zostają takie rzeczy moim skamiem dzikeciństwa jak syrop malinowy rozpuszczany w wodziejak zawsze mówisz o bułkach z serem..to robię się sentymentalna...Jak byłam mała babcia kupowała mi w piekarni świeże bułeczki ( ja zawsze na nie mówiłam "bułki z przedziałkiem")..smarowała świeżym masełkiem i na to kładła żółty ser.. Patrzcie niby nic...a człowiekowi w pamięci zostaje...
i jeszcze ta buła taka cieplutka była..mmmoj tak, zostają takie rzeczy moim skamiem dzikeciństwa jak syrop malinowy rozpuszczany w wodzie
Kasza manna z domowym sokiem z malinamioj tak, zostają takie rzeczy moim skamiem dzikeciństwa jak syrop malinowy rozpuszczany w wodzie
ja też uwielbiam. Biała bula, ale taka z piekarni, na to masło, ser żółty, pomidor i szczypiorek - i nic więcej do szczęścia nie potrzeba (no dobra, jeszcze majonez )jak zawsze mówisz o bułkach z serem..to robię się sentymentalna...Jak byłam mała babcia kupowała mi w piekarni świeże bułeczki ( ja zawsze na nie mówiłam "bułki z przedziałkiem")..smarowała świeżym masełkiem i na to kładła żółty ser.. Patrzcie niby nic...a człowiekowi w pamięci zostaje...
Kolorowa Galaretka pokrojona w kostkę w miseczce z duralexuKasza manna z domowym sokiem z malinami
weganski?ja też uwielbiam. Biała bula, ale taka z piekarni, na to masło, ser żółty, pomidor i szczypiorek - i nic więcej do szczęścia nie potrzeba (no dobra, jeszcze majonez )
każdy!weganski?