reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Ja go bardzo lubiłam w tym jeśli ktoś kojarzy 👌🏻
cillian murphy GIF by Maudit

Ja uwielbiam go w Red Eye. Chyba pierwszy film z nim, który widziałam.

reklama
Oglądała któraś z Was Vis a vis (Uwięzione)? Dobre to? Czy marna podróba Orange is the new black?
Ciężko mi powiedzieć bo ja pierwsze odchaczyłam Uwięzione i w sumie wciągnęły, ale oczywiście co sezon to słabszy 😬 na Orange is the news Black wymiękłam i nie obejrzałam do końca wszystkich sezonów. Queen of the south oglądałaś?

Ostatnia edycja:
Część dziewczyny 🙂 dziś obudziłam się o 4 bo Starszy miał ustawiony tak budzik do pracy. Stwierdziłam że zmierzę temperaturę wyszła dokładnie 0.12 niższa niż poprzedniego dnia, żeby nie zaprzepaścić leżałam z pełnym pęcherzem do 5 by zrobić ponownie pomiar - wyszedł taki sam jak poprzedniego dnia. Myślicie, że spokojnie mogę wziąć pod uwagę ten drugi?

Taaak :) Peaky Blinders kocham :) 1899 też super :)
Tez uwielbiam ten serial i ta muzyka😍😍😍 ogolnie ja przepadam za serialami kryminalnymi, i te, ktore są oparte na prawdziwych wydarzeniach. Lubię wszelkie seriale w tej tematyce:
"Kto porwał Madeleine McCann "
"Morderstwo po amerykańsku"
"American Crime Story: Sprawa O.J. Simpsona"
"Dirty John"
Ale ostatni najnowszy
....I tak po prostu.... też obejrzałam, takie seriale traktuje jako odmóżdżenie, ostatni sezon Wiedzmina nie wciagnął mnie... zdecydowanie wolę bardziej Grę o Tron i Wikingów z tych klimatów fantasy.... Przyjaciele - owszem jakies wyrwane odcinki, nigdy od deski do deski, serial o grzybach - totalnie nie rozumiem, gdy piszą o nim, że jest mega, dla mnie jakiś taki nudnyyyyy

reklama
Do góry